Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 94
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FUTSAL DINAMO

A na dočeku vatrenih zbog upaljenih baklja nije bilo nijedne kazne...

Futsal Dinamo, Šalata
Foto: Futsal Dinamo
22.11.2018.
u 10:27

– Dao sam ostavku jer mislim da nekomu jako smeta moja funkcija. Naime, mislim da se napada klub zbog moga angažmana u Udruzi “Dinamo – to smo mi”

Na adresu Futsal Dinama stigla je neobična “čestitka”. Zbog bakljade na Šalati mora platiti 200.000 kuna te još 20.000 kuna zbog loše organizacije. Kaznenu prijavu podnijela je Policijska uprava Zagreb. Takva kazna je doista nevjerojatna.

Primjerice, Hajduk zbog učestalog bacanja baklji, i to na travnjak, najčešće plaća po 25.000 kuna, a zanimljivo je da nitko nije kažnjen niti je podnesena ijedna kaznena prijava pri dolasku hrvatske nogometne reprezentacije iz Rusije kada je upaljeno bezbroj baklja, a između ostalih baklje su na autobusu zapalili i neki reprezentativci.

>> Pogledajte što su reprezentativci i izbornik Dalić rekli nakon povratka iz Engleske

– Kada smo poslali pitanje MUP-u Hrvatske kako to da nije bilo kazna, dobili smo odgovor elektroničkom poštom u kojem je pisalo da nije bilo nekontroliranog bacanja i da nitko nije ozlijeđen. Ni na Šalati nije bilo nekontroliranog bacanja i nitko nije ozlijeđen, a ipak smo dobili kaznu. Uostalom, na prethodnih pet proslava kluba na Šalati bilo je istih situacija pa nikad nismo bili kažnjeni – rekao je Matija Đulvat, predsjednik kluba.

Odgovor odakle odjednom takav napad na klub pokušao je dati Juraj Čošić, sad već bivši dopredsjednik kluba.

– Dao sam ostavku jer mislim da nekomu jako smeta moja funkcija. Naime, mislim da se napada klub zbog moga angažmana u Udruzi “Dinamo – to smo mi”. Ta udruga traži svoja članska prava u GNK Dinamo i nekome to jako smeta pa su počeli organizirani napadi na klub Futsal Dinamo. Odjednom se pojavljuju teškoće na svim razinama, od organizacijskih detalja pa do termina utakmica i treninga – rekao je Čošić i dodatno pojasnio:

Futsal Dinamo, Šalata
1/5

– Neću sto posto to tvrditi, ali ćemo pribaviti dokaze da je to točno. Naime, pojedini članovi PU zagrebačke imaju itekako dobre veze s Dinamom. Ili su u upravi kluba ili njihova djeca igraju u klubu. Smiješno je da su u obrazloženju kazne napisali da je bilo velikih propusta u organizaciji na Šalati, a sve smo radili po zakonu – zaključio je Čošić.

Novi dopredsjednik neće biti imenovan do ljeta 2019. kada će se održati izborna skupština kluba koji danas broji 25.000 članova, a u klubu trenira 200 djece. 

Komentara 6

ED
europski dinamo
10:52 22.11.2018.

Kaj ste se tako uznemirili zbog kazni? Dinamo zbog vas svako kolo u hnl-u plaća 15 000 kn da ne govorimo samo ove godine u Europi 1 100 000 kn + prazne 2 tribine Sjevera protiv Trnave znači 10 000 navijača po 50 kn = još 500 000 kn manje Dinamu zbog vaših klošara. Kakve veze ima organizacija utakmice Rijeke,Osijeka,Dinama ili vašeg klubića sa spontanim dočekom reprezentacije? Naravno na kojem vi niste bili hehe.

AR
Artukovic
12:25 22.11.2018.

Kad si netko beznacajan pridodaje toliku vaznost da za sebe misli da je bog.....cisti psihijatarski slucaj u poodmaklom stadiju.

NO
Nordovest
14:57 22.11.2018.

Kad propalice promoviraš u "borce za prava" onda dobiješ ovakve likove. I pazi sad, najvažnije pitanje je "tko njima šalje inspekcije" ? To što su oni i Naš hajduk poslali 666 prijava protiv Dinama, HNS-a, Mamića i društva to nikome ništa. A samo glup čovjek (što i je) može izjednačavati baklje na spontanom okupljanju i dočeku sa zabranjenim ponašanjem na nogometnoj utakmici što podlježe zakonu o spriječavanju sukoba na sportskim borilištima. Treba ih strpati u zatvor na 150 godina.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije