Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Baš mu je sjela

A cijena raste i raste: Olmo zabio spektakularnu golčinu, svakako pogledajte!

Foto: Screenshot
1/6
09.01.2019.
u 14:30

– Šteta što ovo nisam zabio u prvenstvu, a ne bi bilo loše da tako zabijem i Viktoriji Plzen – prokomentirao je sjajni Španjolac

Dan uoči odlaska na pripreme u Tursku prva momčad na Maksimiru je odigrala utakmicu u kojoj su snage odmjerile žuta i plava momčad Dinama. 

Žuti su slavili rezultatom 5:2, a prva dva pogotka zabio je Dani Olmo. I to kakva! Prvi gol je zabio iz skraćenog kornera uz prvu vratnicu, dok je za 2:0 opalio iz voleja s 25 metara.

Za žute su još pogotke postigli Petković te dvaput Ćuže, dok je za plave zabio Hajrović iz jedanaesterca te Franjić. Još je bilo krasnih akcija i prigoda, nekoliko pogođenih vratnica i prečki.

– Uvijek se ide punom snagom kad igramo međusobno. Šteta što ovo nisam zabio u prvenstvu, a ne bi bilo loše da tako zabijem i Viktoriji Plzen – izjavio je Olmo.

Za plave koje je vodio trener Rene Poms igrali su: Livaković (Josipović) – Moharami, Rrahmani (Franjić), Dilaver (Šutalo), Leovac – Lešković – Hajrović, Gojak, Majer, Oršić – Gavranović ( (Baturina), a za žutu momčad Nine Bule: Zagorac (Horkaš) – Stojanović, Theophile, Perić, Šitum – Gjira (Matel) – Kadzior, Moro, Olmo, Menalo – Petković (Ćuže).

>>> Pogledajte kako bi trebao izgledati novi Dinamov stadion

 

 

Ključne riječi

Komentara 7

SI
sikic.ive
14:52 09.01.2019.

znači sada je vijest i gol na treningu

DU
Deleted user
06:56 10.01.2019.

Mogu samo da zavide.

DU
Deleted user
14:59 09.01.2019.

Bravo, vecernji jr postao glasilo jednog nogometnog kluba. Nekad ste pokrivali cijelu hrvatsku s danas ni zagreb

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije