Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PARIZ

148 osoba privedeno zbog nereda nakon poraza PSG-a

12 - Ambiance dans les rues de rues de Paris suite à la victoire du PSG face à Leipzig en demi-finale de la Ligue des Champions à Lisbonne
Foto: Panoramic/PIXSELL
24.08.2020.
u 10:33

Neredi su izbili oko Parka prinčeva, PSG-ovog stadiona, i na aveniji Champs-Elysées gdje su zapaljeni automobili i razbijani izlozi trgovina.

Policijske snage reda u Parizu su tijekom noći privele 148 osoba, od čega ih je 108 zadržano u pritvoru, zbog sudjelovanja u neredima koji su izbili poslije finala Lige prvaka i poraza PSG-a., objavile su u ponedjeljak francuske vlasti. 

Neredi su izbili oko Parka prinčeva, PSG-ovog stadiona, i na aveniji Champs-Elysées gdje su zapaljeni automobili i razbijani izlozi trgovina.

Francuski ministar unutarnjih poslova Gérald Darmanin je na tweeteru napisao da je zbog "divljaštva nekolicine delinkvenata 16 pripadnika snaga reda ozlijeđeno, 12 trgovina napadnuto i 15-ak vozila oštećeno".

Neredi su trajali nekoliko sati, skupine uglavnom mladih su bacali staklene boce ili petarde na pripadnike snaga reda koji su koristili dimne bombe.

PSG je sinoć u Lisabonu izgubio 0-1 u svom prvom nastupu u finalu Lige prvaka od minhenskog Bayerna.

Ključne riječi
PSG

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije