Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
23.09.2011. u 12:00

Srušivši rodnu kuću Vladimira Vidrića, Hoto se obvezao vratiti spomen-ploču koja je stajala na pročelju. Kako je originalnu ploču uspio izgubiti, u Hotu su napravili zamjensku od inoksa i ugradili je kao sjećanje na nekadašnju originalnu spomen-ploču.

Tomislav Horvatinčić, u očekivanju nastavka procesa zbog izazivanja prometne nesreće s ljudskim žrtvama, povukao se u svoju vilu. Javnost je na sebe podsjetio tek neobičnim postavljanjem spomen-ploče na stakleno pročelje svog trgovačkog centra. Naime, srušivši rodnu kuću Vladimira Vidrića, Hoto se obvezao vratiti spomen-ploču koja je stajala na pročelju. Kako je originalnu ploču uspio izgubiti, u Hotu su napravili zamjensku od inoksa i ugradili je kao sjećanje na nekadašnju originalnu spomen-ploču.

Nobilo svoju knjigu darovao Kim Jong-ilu

Ante Nobilo, poznati odvjetnik, darovao je svoju knjigu “Izvorni teakwondo” sjevernokorejskom diktatoru Kim Jong-ilu i informaciju o tome plasirao u Jutarnji list. Rijetko viđen smisao za promociju.

Bulića treba proglasiti doživotnim direktorom HTZ-a

Niko Bulić, direktor Hrvatske turističke zajednice, nakon punih dvanaest godina na čelu te organizacije, izrazio je želju da mu se mandat produlji još četiri godine, odnosno do penzije. Bulić ne vidi razlog da se “uopće propituje njegova sposobnost da vodi HTZ još četiri godine”. Ali zašto tog nezamjenjivog činovnika uopće ograničavati mirovinom? Zašto bi superniko uopće odlazio u mirovinu? Proglasimo ga doživotnim direktorom HTZ-a!

Čačiću treba preventivno zabraniti i pilotiranje

Radimir Čačić, predsjednik HNS-a, našao se u ozbiljnim financijskim nevoljama nakon što mu je određena kazna od sedam tisuća kuna, što je više od njegove prijavljene plaće (5127 kuna). Siroti Čačić kažnjen je zbog niza kršenja Pomorskog zakonika prilikom havarije svoje jahte Skitnica koju je nasukao 28. srpnja na Šolti. Lučka kapetanija Split protiv Čačića je podigla optužni prijedlog jer ga smatra krivim za nasukavanje broda. Čačić još nije komentirao slučaj jer je otputovao u Bangkok, a treba se nadati da, nakon volana i kormila, neće pokušati pilotirati avionom. Neki su ljudi jednostavno latentna opasnost u prometu.

Komentara 2

OB
-obrisani-
17:59 23.09.2011.

Nobilo darovao diktatoru opasnu knjigu - svrha je da diktator dobije inspiraciju za još efikasnije učvršćenje režima, da se crveni režim još jednom proširi odavde do bakanske zabiti - al ovaj puta zauvek

DU
Deleted user
09:48 24.09.2011.

...a kao protuuslugu za knjigu bu Sjeverna Koreja financijski pomogla kampanju SDP-a..... Kada vec vise nema Gadafija....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?