Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
24.02.2010. u 18:48

Tanker Stena Progress, koji je lani isporučilo splitsko brodogradilište, proglašen je najboljim na svijetu u svojoj kategoriji.

Srđan Kovač, predsjednik uprave Brodosplita, dobio je neobično priznanje. Tanker Stena Progress, koji je lani isporučilo splitsko brodogradilište, proglašen je najboljim na svijetu u svojoj kategoriji. Priča ipak nije uspješna kao što se čini na prvi pogled jer je na gradnji broda zabilježen gubitak od punih dvanaest milijuna dolara. Brodograditelji u splitskom škveru možda jesu najbolji na svijetu, ali neku nagradu zaslužuju i članovi uprave. Recimo – za najgore sklopljeni ugovor o gradnji broda.

Ivanu Jakovčiću je politika puna erosa kao seks
Ivan Jakovčić, vječni predsjednik IDS-a, izjavio je daje pun adrenalina i erosa jer je za njega politika “‘kao seks”. Zašto mu ne vjerovati, pogotovo ako se zauzme dobar položaj.

Na novinski tekst reagirao misom za preobraćenje
Ante Zovko, svećenik u riječkoj Župi sv. Ane na Gornjoj Vežici, uveo je nove standarde u javno komuniciranje. Nezadovoljan jednim tekstom u Novom listu, velečasni Zovko nije napisao odgovarajuće reagiranje, već je pozvao vjernike i služio misu “po nakani za obraćenje novinarke Ingrid Šestan i Novoga lista”. Molitva nije urodila plodom, osim što je novinarka nakon svega poručila da je povrijeđena i kao osoba i kao vjernica.

Saša Mesić u strahu je od Bandićevih kumova

Saša Mesić, predsjednica uprave Termi Zagreb, odbija napustiti svoju poziciju i poručuje zagrebačkom gradonačelniku u novom Globusu da je može skloniti “jedino ako je prebiju kumovi koji su prebili bivšeg direktora Zagrebačkih cesta Igora Rađenovića kad im je stao na put”. Predsjednikova kći uvjerena je da Bandić protiv nje sprema kaznenu prijavu iz osvete što je Mesić podržao Josipovića, ali i da zadovolji svoje “kumove” koji u Termama imaju materijalne interese. Saša Mesić očito zna nešto što bi moglo zanimati i policiju pa bi, umjesto u Globusu, zanimljivu priču o kumovima trebala ispričati pred istražiteljima.

Komentara 2

DU
Deleted user
04:52 25.02.2010.

Za Šeksa svi znaju što je zapravo, čak i srednjoškolci. Jakovčić je, pak, a za razliku od Šeksa, somelier!!! Tako se to obazrivo naziva u Istri, zar ne?

NI
nisibaba
10:52 25.02.2010.

je, to ti je otprilike kao \"mlatimudan\" i \"golfer\"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?