Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Wellness s pogledom – Grand Hotel Adriatic Opatija

grand hotel adriatic
Foto: Večernji list
1/5
14.12.2009.
u 17:36

Za sve pretplatnike Večernjeg lista wellness oaza u Opatiji još je povoljnija uz vrijedan popust za članove kluba Moj Večernji!

Wellness centar Grand Hotela Adriatic iz Opatije pravi je biser među wellnessima. Za sve pretplatnike Večernjeg lista Grand Hotel Adriatic Opatija osigurao je vrijedan popust od 10 posto na smještaj  i popust od 15 posto na wellness tretmane. Posjetite oazu za sva svoja osjetila i priuštite si nezaboravne trenutka relaksacije još povoljnije uz popust koji vam pretplata na Večernji list osigurava.

Wellness oaza Opatije
Vodeni park wellness centra smješten je na najvišem, 8. katu hotela, iz njega se pruža nezaboravan pogled na Kvarnerski zaljev i otoke. Uz grijani bazen s morskom vodom, spa-centar nudi jacuzzije, finsku saunu, parnu kupelj sa zvjezdanim nebom, kneipp-kupku, aromatizirane kromo tuševe, grijanu klupu, relaks-zonu s ponudom biljnih čajeva i voća, a sav ambijent je  uronjen u istarski kamen i zelenilo autohtonog bilja. U noćnim satima moguće je odabrati ekskluzivno korištenje spa-parka uz ambijentalnu muziku, koktele i kanape-sendviče.

U phytoaroma & wellness centru u ponudi je pregršt tretmana za lice i tijelo iz programa vrhunske, čiste i prirodne kozmetike Decléor. Za aromatične hidromasažne kupke u romantičnim oazama, raskošne rituale i thalasso tretmane na bazi morskih soli i algi koristi se u svijetu poznata kozmetika Thalgo. Razvijajući koncept prirodnog i zdravog pristupa, njega dlanova i stopala ritualno se izvodi kozmetikom Cuccio Naturalé koja ne sadrži štetne kemikalije, a depilacija po drevnoj egipatskoj recepturi- šećernom pastom.

Wellness centar nagrađuje svoje klijente sezonskim akcijama i popustima:
U blagdanskim danima na prigodnom popustu je raskošni ritual zlatom  za 600 kuna (cijena je bez popusta 750 kuna). Svojim djelovanjem potiče životnu energiju i daje osjećaj topline; tretman se sastoji od hidromasažne aromatične kupke na bazi aromatičnog ulja mandarine i posebne tehnike energetske masaže uljem od drevnih azijskih medicinskih biljaka sa česticama 22 karatnog zlata.

Odlučite li se za bilo koja dva tretmana iz bogate ponude, wellness vam daruje aromatičnu hidromasažnu kupku za jednu osobu. Odaberete li pet tretmana, dar  je individualno koncipirana aromatična masaža. Parovi koji odaberu dva tretmana za parove, na dar dobivaju aromatičnu hidromasažnu kupku za dvoje uz pjenušac.

Posebne pogodnosti! Ne propustite!
Za klijente iz Primorsko-goranske županije  Grand Hotel Adriatic nudi  kartice za wellness club kojima se odobrava popust od 35 posto na sve pojedinačne wellness tretmane, dok je svaki sedmi tretman po izboru besplatan.  Izuzetno su povoljne i mjesečne kartice za korištenje vodenog parka: za samo 500 kuna mjesečno klijentima je na raspolaganju spa-centar svakodnevno, a dvije su dvosatne masaže besplatne.

Stoga nema razloga za oklijevanje, stručni tim wellness centra  Grand Hotela Adriatic s radošću vas očekuje, spreman osmisliti najbolji program za vas.

INFO:
Grand Hotel Adriatic d.d.
tel. Rezervacije 051 719 010
tel. Wellness centar 051 719 285
e.mail info@hotel-adriatic.hr
www.hotel-adriatic.hr

* Popusti za pretplatnike ne dodaju se aktualnim popustima. Za sve dodatne informacije kontaktirajte pozivni centar pretplate Večernjeg lista na besplatni broj telefona 0800 300 909 svakim radnim danom od 7 do 16.30 sati

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije