Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 41
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
16.11.2011. u 12:00

Dok je slikar prepravljao portret, premijer je podnio ostavku i slika je ostala bez kupca

Ivo Sanader pozirao je prije odlaska s vlasti akademskom slikaru Tihomiru Lončaru za portret, utvrdio je Uskok. Nakon što je umjetnik dovršio sliku Sanaderu se učinilo da mu je jedna ruka previše izduljena pa je tražio da se taj detalj prepravi. Dok je slikar prepravljao portret, premijer je podnio ostavku i slika je ostala bez kupca. Ministar Biškupić zamolio je slikara da sakrije portret jer je premijerka jako ljuta. Možda je trebao opet prepraviti sliku i bivšem premijeru naslikati duge prstiće.

Nepodnošljive riječi

Milanović oštrim lapsusom napao Habuša

Zoran Milanović, vođa Kukuriku koalicije, komentirajući skandalozan ispad varaždinskog gradonačelnika Habuša izjavio je “ovakvo toleriranje neću ponašati“. Lapsuse toleriramo i po(d)našamo.

Povijesni čin

Milinović zatvorio najstariju Hitnu pomoć u zemlji

Darko Milinović, ministar zdravstva, može se na kraju mandata pohvaliti kako je dio hrvatske medicinske povijesti doslovce poslao u – povijest. Svojom reformom sustava Hitne pomoći ukinuo je ambulantu Hitne pomoći u Opatiji, gradu koji je prvi u Hrvatskoj, još 1894. godine, petnaest godina prije Zagreba uveo takvu službu. U znak “zahvalnosti“ neki će Opatijci ministru svaki dan slati razglednice. Dobro je dok ne krenu osmrtnice.

Posebna ponuda

Nadan Vidošević kao novi izvozni artikal

Nadan Vidošević, predsjednik HGK, susreo se s uglednim izaslanstvom kineske pokrajine Sichuan i potpisao memorandum o razumijevanju. Pritom se požalio kako smo nekada u Kinu izvozili robu vrijednu 700 milijuna dolara, a sada im izvozimo samo goveđe kože, dok od Kineza uvozimo mobitele i proizvode informatičke tehnologije. “Evo na što smo došli. To je pokazatelj loše ekonomske politike u Hrvatskoj u posljednja dva desetljeća“ jadao se Nadan koji baš ta dva desetljeća ne silazi s važnih funkcija od ministarstva gospodarstva do HGK. Možda bi nam krenulo da Kinezima umjesto goveđih koža izvezemo – Nadana Vidoševića.

Komentara 9

DU
Deleted user
14:10 16.11.2011.

Neuspjeli portret Sanadera preraditi a la Narodna banka Hrvatske, tj. u gravuru po uzoru na dr A. Starčevića i onda Sanaderovu sliku i priliku otisnuti na novčanice od 1 milijun kn! Ne vidim boljeg rješenja za \"reciklirati\" tako nešto...

TO
Toni50
21:48 16.11.2011.

Dragi Edi kako se vidi i nitko se nimalo ne stidi može da piše sve više i više gluposti... Duga ruka dugi prstiči.. Stalno i uporno politika kroz pojedine plačenike stvara krivu sliku za moguče političko suđenje ... Dr. Sanaderder što je to ukrao ? Sve su drugi krali da bi policiji pričali tvrdili ne dokazali da su Dr. Sanaderu dali svi ostali su mu dvali nagrade premije ( priča ponavlja se od novinara i prepričava se od drugih neznalica dokazano do sada; nula koma ništa nisam vidio ) ... To su prozvali mitom i opet koje Dr. sanader nije lično nikada nigdje primio !!! O čemu laprdamo do sada ??? Dugi presti i kratki mozgovi zar ne !

DU
Deleted user
13:22 16.11.2011.

Zoran Milanović, vođa Kukuriku koalicije, komentirajući skandalozan ispad varaždinskog gradonačelnika Habuša izjavio je “ovakvo toleriranje neću ponašati“. Lapsuse toleriramo i po(d)našamo. /* */ Je je od 1945 na ovamo svoje tolerirate i podnašate!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?