Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAGEDIJA Jett Travolta umro u 16. godini na Bahamima

Sin Johna Travolte preminuo na odmoru

02.01.2009.
u 23:08

Zajednički novogodišnji odmor obitelji Johna Travolte na Bahamima u petak je imao tragičan završetak, kada je u kupaonici njihovog apartmana njegov 16-godišnji sin Jett pronađen mrtav. Beživotno tijelo mladića pronašla je kućna pomoćnica, te je odmah prevezen u tamošnju bolnicu gdje su pokušaji reanimacije bili neuspješni.

Točan uzrok smrti bit će poznat sutra, kada će biti gotovi rezultati obdukcije. Zasad se strani mediji bave nagađanjem od čega je Jett umro, pa se kao uzrok smrti navode srčani udar ili epileptični napadaj zbog kojeg je udario glavom o rub kade i umro.

Jett je još u drugoj godini obolio od Kawasaki bolesti koja kod oboljelih može izazvati ozbiljne srčane probleme. John Travolta i njegova supruga glumica Kelly Preston već su prije u nekoliko intervjua naveli kako je Jett najvjerojatnije obolio od te bolesti zbog toga što su dok je bio mali opsesivno čistili kuću.

Mediji su čak nagađali kako je Jett autističan, no njegovi roditelji su to navodno skrivali jer im scijentološka vjera to zabranjuje zato što se takva bolest smatra slabošću koju treba liječiti u skladu sa scijentološkim načelima a ne lijekovima.

Travolta, koji ima i osmogodišnju kći Elle Bleu, bio je jako povezan sa sinom kojeg je zvao moja srce, a zbog velike ljubavi prema letenju i avionima dao mu je ime Jett i nije pogriješio jer je poput oca i Jett obožavao visine.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?