Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 42
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Depresija i ovisnost

Zvijezdu 'Dinastije' muškarci su 80-ih obožavali, a onda je dotakla dno

Foto: DPA/Pixsell
1/6
21.11.2019.
u 15:59

Linda Evans bila je jedna od najljepših glumica Hollywooda, ali nakon razvoda od Johna Dereka pala je u depresiju, a kasnije je postala ovisna o estetskim operacijama...

Svoju glumačku karijeru Linda Evans počela je početkom 60-ih godina, ali tek početkom 80-ih zahvaljujući seriji "Dinastija" Linda počinje uživati u popularnosti.

Uživala je Linda tada i u statusu jedne od najljepših glumica i nije tajna da su se muškarci otimali za njezinu naklonost, a 1964. godine ponijela je i titulu Miss Zlatnih globusa kao najljepša glumica koja je prošetala crvenim tepihom, a osvojila je ovu nagradu u dva navrata. Prvi put Emmy je osvojila 1969. i drugi put 1981. godine kada je počeo njezin uspon. Međutim, nisu samo pozitivne
i lijepe stvari obilježile karijeru i privatni život Linde Evans.

Nakon 'Dinastije' Linda više nije uspjela ponoviti takav uspjeh i nijedna njezina uloga nije imala takav odjek kao uloga Krystle Carrington. Bez obzira što je nakon "Dinastije" njezina karijera doživjela pad, mediji su i dalje s velikim interesom pratili njezin ljubavni život. Evans je šest godina bila u braku s producentom Johnom Derekom koji ju je ostavio  zbog glumice Mary Cathleen Collins koja je imala jedva 18 godina i koja je nakon udaje za Johna promijenila ime u Bo Derek.  To je u potpunosti uništilo Lindu i priznala je to jednom i u intervju koji je dala Oprah Winfrey. 

Foto: Screenshot/reuters

- Na vlastitoj koži osjetila sam hollywoodski teror mladosti i ljepote. Imala sam tada svega 28 godina, ali izgleda da sam za Johna bila prastara. Jednostavno nakon toga sam stalno imala dojam da nisam dovoljno dobra i da moram što prije nešto popraviti na svom izgledu - rekla je Linda  i priznala kako je zbog cijele situacije pala u depresiju. 

Tada su počeli njezini prvi posjeti estetskim kirurzima, a što je vrijeme odmicalo i što je bila starija to su i posjeti estetskim kirurzima bili češći. Kada je ni novi izgled nije mogao više učiniti sretnom posegnula je za drogom i prije nekoliko godina osvanula je na naslovnicama magazina kada je uhićena zbog vožnje pod utjecajem opijata.

Bilo je to prije pet godina i policija je taj put kod nje u  automobilu pronašla veću količinu tableta za koje sada 77-godišnja Linda nije imala recept. Pravdala se kako su joj to tablete protiv bolova koje korist jer ima problema s leđima. 

Pogledajte video: Ovo su najpoznatiji citati iz serija i filmova 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije