Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
opušteno se javio

Zvijezdi hrvatske sapunice javili da ga supruga vara, evo kako je on na to reagirao

Foto: Screenshot/youtube
12.09.2019.
u 10:19

Aleksandar i Marija u braku su dugi niz godina, a ovo im nije prva privatna drama.

Čini se da je brak glumca Aleksandra Srećkovića Kubure i supruge Marije Savić ponovno u krizi. Poznati srpski glumac, kojeg domaća publika pamti po ulozi Nemanje Lazarevića iz sapunice ''Ponos Ratkajevih'', ali i po seriji ''Zakon ljubavi'', trenutačno proživljava privatnu dramu.

Naime, prije nekoliko dana njegova supruga Marija uhvaćena je u jednom beogradskom restoranu kako izmjenjuje nježnosti s drugim muškarcem. Što na preljub kaže Srećković, novinari Blica pokušali su doznati iz prve ruke, no glumac nije bio raspoložen za razgovor na tu temu. Iako se vrlo opušteno javio, kad je čuo pitanje, promijenio je ton.

– Nemojte, molim vas, vi stalno te neke gluposti. Snimam pet serija, a vi me zovete za takve gluposti. Ćao – rekao je Aleksandar prije nego što je spustio slušalicu.

Njegova supruga Marija Savić snimljena je u restoranu s nepoznatim muškarcem, a očevici koji su se u tom trenutku zatekli na istom mjestu susret su opisali za Blic.

– Gospodin koji je očigledno stariji od Marije prvi je došao u restoran, a ubrzo se za njegovim stolom pojavila i ona. Prisno su se pozdravili, a onda nastavili razgovarati i jedno drugom pokazivati su nešto na mobilnom telefonu. Svako malo tijekom razgovora jedno drugom dodirivali su ruku, a onda su se u dva navrata poljubili u usta. Sve vrijeme zaljubljeno su gledali jedno u drugo i kao da nisu obraćali pažnju na okolinu – otkrio je izvor.

Inače, ovo nije prvi preljub u braku Srećkovića. Naime, prije pet godina novinske stupce punila je njegova afera s 18 godina mlađom studenticom, na što se njegova supruga Marija osvrnula nakon što su joj novinari rekli da je snimljena s drugim muškarcem.
– Poslužila sam se trikom od prije nekoliko godina kada je Kubura na sličan način uživao u jednom kafiću. Samo sam prepisala scenarij iako u školi to nikada nisam radila. Ne vidim u tome ništa strašno, tada nisam pričala o problemima koje sam imala, tako da neću ni sada o ovome – rekla je Marija.

Pogledajte i koji su razvodi poznatih šokirali javnost.

Ključne riječi

Komentara 3

KO
Kora
10:28 12.09.2019.

Imaju dobre živce.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije