Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Loši šefovi

Drugo lice omiljenih zvijezda: Naomi gađa telefonom, J. Lo plaća premalo

zvijezde
Foto: Pixsell
1/7
17.08.2017.
u 11:11

Zaposlenici slavnih najčešće se žale na nerazumne zahtjeve svojih šefova i često javno omalovažavanje

Iako su slavni milijunima diljem svijeta uzori, nisu sve zvijezde vrijedne divljenja. Naime, mnoge od zvijezda našle su se na ljestvici najgorih poslodavaca i to zbog zlostavljanja na radnome mjestu. Primjer su nedavni novinski napisi o britanskom kraljevskom paru koji je najveće iznenađenje kad je riječ o nezahvalnim poslodavcima. Problem je zapravo princ William koji je iza zatvorenih vrata hirovit i neprijateljski nastrojen.

Od uvreda do ozljeda

Poslodavac kojeg navodno valja izbjegavati jest i dizajnerica Victoria Beckham za koju se priča da je okrutna prema zaposlenicima. Negativni komentari stigli su i na račun oskarovke Angeline Jolie. Njezin bivši tjelohranitelj optužio ju je da je psihotična i da sve mora imati pod kontrolom. Budući da svi njezini zaposlenici moraju potpisati ugovor o tajnosti, identitet tjelohranitelja nije poznat, ali je otkrio da Angelina kakvu vidimo u javnosti nije ni blizu onoj iza zatvorenih vrata. U sudnici s bivšim zaposlenikom našla se Jennifer Lopez koju je tužio osobni vozač. Na optuženičku klupu sjela je i glumica Sharon Stone koju je kućna pomoćnica nazvala rasisticom. Gori je poslodavac od nje supermodel Naomi Campbell koju godinama prati glas razmažene dive. Vjerojatno najpoznatiji incident jest onaj kad je zaposlenicu pogodila telefonom u glavu i zbog toga završila na sudu. Zaposlenicima nije lako izići na kraj ni s pop-princezom Rihannom koja je poznata po manirama dive. Tko god je gledao kulinarske showove chefa Gordona Ramsaya jasno mu je da britanski kuhar ima tešku narav.

Uvijek bezobrazan

No ne tretira grubo samo zaposlenike nego i goste restorana. Navodno se koristi psovkama za koje mnogi nisu ni znali da postoje, često zaposlenike izbaci iz kuhinje, a kada je posebno ljutit, na nečije lice zalijepi dvije kriške kruha kako bi mu slikovito dočarao da je “moronski sendvič”. Nije lako raditi ni s Madonnom, koja čak i prema novinarima i fanovima zna biti bezobrazna. Bivša dadilja rekla je da kraljica popa ima nemoguće zahtjeve, ali nije željela otkriti detalje. No upravo su ti zahtjevi razlog što su joj u samo tjedan dana otkaz dali vozač, dvije dadilje i dva osobna pomoćnika.

I glumica Katherine Heigl daleko je od omiljene šefice, što je najviše bilo vidljivo svima koji su s njom radili na setu filma “Zauvijek djeveruša, nikad nevjesta”. Heigl je navodno odbila snimati sve dok joj trudna asistentica nije otišla do grada i nabavila Coca-Colu Zero. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije