Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neslihan Atagül Doğulu

Zvijezda turskih sapunica uživa u bračnim vodama

16.06.2017.
u 09:45

Domaća publika mladu glumicu upoznala je u serijama "Kad lišće pada" i "Pitanje časti", a odnedavno je gledamo u seriji "Bit ćeš moja"

Nakon što je domaća publika tursku glumicu Neslihan Atagül Doğulu imala priliku upoznati u serijama “Kad lišće pada” i “Pitanje časti”, odnedavno se na malim ekranima počela prikazivati nova turska uspješnica “Bit ćeš moja” u kojoj je 24-godišnja Turkinja utjelovila bogatašicu Nihan Sezin.

U telenoveli partner joj je glumac Burak Özçivit, poznatiji kao Bali-beg iz serije “Sulejman Veličanstveni”, s kojim se Neslihan u prošlosti i privatno povezivalo. Mlada glumica prošle se godine udala za 11 godina starijeg kolegu Kadira Doğulua, partnera iz serije “Pitanje časti”, a postala je i zaštitno lice renomirane tvrtke za njegu kose. Trenutačno je zaposlena snimanjem serije “Bit ćeš moja”, a ističe kako je atmosfera na setu vrhunska.

- Pet dana u tjednu cijela ekipa je zajedno na setu. Sretni smo i veseli što snimamo novi projekt. Jednom riječju - divno - govori glumica koja je posljednjih godina skupila popriličan broj nagrada.

Neslihan otkriva kako su najveću ulogu u karijeri odigrali njezini roditelji, a zaslužni su i za njezino samopouzdanje. Osim glume, mlada glumica voli i kuhati te je izvrsna u pripremanju ribe, a zna kuhati i osmanska jela.

- U posljednje me vrijeme zanima fusion kuhinja. Spremam jela i dajem suprugu Kadiru da ih kuša. On voli sve što skuham – kaže glumica.

Kada je riječ o neostvarenim željama, Neslihah je otkrila kako već dugo mašta o tome da zagrli lava.

-Jako me zanima taj osjećaj. Vjerujem da bi me to opustilo. Kada kažem “zagrliti lava”, govorim o nečem spiritualnom. Jako volim lavove, a i sama sam Lav u horoskopu – objašnjava Neslihan.
Slobodno vrijeme provodi baveći se sportom, a rekreira se i tako da s Kadirom vodi pse u šetnju. U borbi protiv stresa pomaže joj joga, no zvijezda telenovela voli i slikati.

- Pohađala sam tečaj slikarstva šest mjeseci i kad sam uzrujana, odem u sobu i slikam. Imam i nekoliko pripovijetki – ističe mlada glumica. 
O braku ima samo riječi hvale i kaže da jako uživa sa suprugom, a to što su oboje glumci ima prednosti.

- Jako dobro razumijemo jedno drugo, i tehnički i emotivno. Razumijemo se u jednoj rečenici - zaključuje.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije