Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Svestrana glumica

Zvijezda serije "Tuđi život" priznaje: Istina je, posesivno sam ljubomorna

Foto: Star TV, Endemol, Nova TV
1/7
05.06.2017.
u 18:53

Mine Tugay, glumica koju smo imali prilike gledati u serijama "Kako vrijeme prolazi" te "plima i oseka", a trenutačno je pratimo u seriji "Tuđi život", govori o pripremama za uloge, ljubavi i kuhanju

Nakon što je domaća publika glumicu Mine Tugay imala prilike upoznati u serijama “Kako vrijeme prolazi” i “Plima i oseka”, 38-godišnja turska zvijezda ljepotom sada plijeni pozornost gledatelja u dramskoj uspješnici “Tuđi život”, u liku Dilarine sestre Asuman, žene velikog samopouzdanja.

“Zanesenost ovim poslom raste što se više udubljujete u to. Fascinantno je tumačiti različite likove, prelaziti od uloge inspektorice do učiteljice baleta. Svaka ljudska priča dodatno me motivira”, govori popularna Turkinja. Glumica odrasla u anatolskoj pokrajini Konya kaže kako je svaka nova uloga za nju novi izazov, a kako bi se za svaku što bolje pripremila – proučava i stvara svoj lik u osami barem mjesec dana prije početka snimanja. Tako je bilo i kad se pripremala za ulogu Bahar u seriji “Kako vrijeme prolazi”.

“Sedam dana prije početka snimanja radila sam s učiteljicom baleta. Bilo je veoma korisno steći fizičku disciplinu i shvatiti duh baleta. Uvježbali smo razne kombinacije koje sam poslije iskoristila na snimanju. U tome mi je pomogao i instruktor pilatesa. Naravno, gledala sam i filmove o baletu te pročitala određene knjige i časopise, ali ništa ti ne može predočiti to zanimanje dok ga sama ne isprobaš”, opisuje svestrana glumica koja itekako pazi na izgled, na kojemu joj zavide mnoge mlađe kolegice.

“Zapravo, mogu reći da je to pomalo genetička sreća. Moja je mama sve do porođaja bila prilično mršava žena, a mogu reći da je i nakon svih porođaja dugo ostala na vrlo dobroj kilaži. U posljednjih sam se nekoliko godina udebljala. Isto tako sam od 17. godine do tridesetih uvijek imala 47 kilograma. U toj sam se fazi pomalo namučila da se udebljam, što sam uspjela zahvaljujući konzumiranju ribljeg ulja, mlijeka i mliječnih proizvoda te običaju da jedem kasno. Sad nastojim održati tu masu”, objašnjava Mine, no priznaje kako se ne može pohvaliti pretjeranim kulinarskim sposobnostima.

“Za kuhanje stvarno moram imati volje. S vremena na vrijeme zateknem se u kuhinji kako vođena kuharicama tragam za drukčijim okusima. A najdraže su mi jelo naše tradicionalne mantije”, kaže.

Unatoč redovitim angažmanima u televizijskim serijalima, glumica sedam godina uspješno održava ljubavnu vezu s turskim glazbenikom Emreom Aydınom.

“Ljubav je iskren i transparentan osjećaj. Mislim da tek tada čovjek pokazuje pravo lice, jer je pred njim zadatak da se suoči sa svim rizicima koje ljubav nosi”, objašnjava te dodaje kako zna biti i ljubomorna, premda to pokušava skriti od svih.

“Istina je da sam posesivno ljubomorna. Kad nekog volim, smatram ga apsolutno svojim”, izjavila je. Osim što obožava svoj posao i ne bi ga, kaže, mijenjala ni za koji drugi, često sa životnim partnerom sanja o osnivanju obitelji i pauzi u kojoj bi se posvetila privatnom životu. “Velika mi je želja jednog dana imati svoju obitelj. Svi konci za taj korak u našim su rukama”, otkriva Turkinja koja vjeruje u sudbinu. “Mislim da se sve događa u svoje vrijeme i s nekim razlogom”, zaključuje.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije