Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MUČNA SJEĆANJA

Zvijezda serije 'Na granici' progovorila o zlostavljanju: 'Tražio je da se skinem i pokažem kako bih ga zadovoljila'

Karmen Sunčana Lovrić
Foto: RTL
1/4
22.01.2021.
u 18:41

- Vrlo nespretno, nesigurno i razočarano pobjegla sam glavom bez obzira, a ulogu nisam dobila, možda nije ni postojala, tko zna... Samo me zanima je li postojala ona druga glumica prije mene, i je li se skinula, napisala je glumica na Facebooku

Karmen Sunčana Lovrić, glumica koju najbolje znamo po ulogama u serijama "Na granici" i "Ruža vjetrova" nova je u nizu umjetnica koje su na društvenim mrežama ispričale svoja iskustva s kolegama koji su ih seksualno napastovali. 

-  Bila sam mlada i dobila ponudu za jedan film. Redatelj je predložio da se nađemo kod njega jer mu je tako lakše. Prije mene je već druga glumica, a kasnije mu stiže producent, radi od kuće... Naravno, pristala sam, pa on je okej, idem na razgovor o ulozi, o filmu. Naravno, nije bio ok! "Trebala bi se skinut na filmu, pa daj se sad skini, onak' ful zavodljivo", "A ako bi trebala odradit' pušenje, jel mi možeš pokazat kako bi to radila..." Vrlo nespretno, nesigurno i razočarano pobjegla sam glavom bez obzira, a ulogu nisam dobila, možda nije ni postojala, tko zna... Samo me zanima je li postojala ona druga glumica prije mene, i je li se skinula, napisala je glumica na Facebooku, a zatim prepričala još jednu neugodnu situaciju sa starijim kolegom.

- Na setu, u razgovoru o glumi s puno starijim kolegom, padne dogovor za kavu, nakon nekog vremena, kava se pretvori u večeru jer "cijeli dan radi". Ja pristajem, divim mu se, poštujem ga i u njemu gledam izvor znanja, iskustva, podrške i savjeta. Nalazimo se, pričamo o glumi, kazalištu, filmovima, setovima, snimanjima, anegdotama... Jedna predivna večer, do trenutka kada me "odvest ću te doma" odjednom ne doveze do svog stana, te mi uvali jezičinu do želuca, i natjera me da u potpunom šoku ja njemu izgovaram neke sulude isprike zašto moram doma umjesto da mu odvalim šamarčinu i opsujem mu sve živo. Neeeee, ja sam kriva, sigurno sam ja, u svojoj želji za razgovorom i savjetom, u svojem strastvenom izlaganju, pretjerala, nisam pazila, davala sam neke pogrešne znakove, on je nekako mogao protumačiti da mi se sviđa, ma neeeee, ma kakvi, pa bilo je dovoljno samo to što si ti pristala ići s njim na kavu, ovaj, večeru, pa to je kao čisti da na čisti poziv na sex, hahahah ti bi pričala o kazalištu, nemoj me nasmijavati.

...imala sam dečka koji mi je stalno ponavljao kako se moram drugačije ponašati, manje slobodno i lepršavo, manje...

Objavljuje Karmen Sunčana LovrićČetvrtak, 21. siječnja 2021.

Svi mi znamo što ti zapravo želiš, ti se želiš je*ati s ovim nevjerojatnim primjerkom muškog roda, kolega, glumac, stariji samo 30-ak godina, ima ženu, djecu tvojih godina, vrijeme se na njemu vidi ko na piramidi, koja žena to ne bi.... O čekaj, čekaj, glumica, mlada, željna uspjeha, on situiran, uspješan, priznat, daaa, je*at ćeš se s njim zbog posla, zbog veze, zbog preporuke, zbog pogurivanja.... Tko zna, možda ti uvali i koju kintu, glumica si, svi znaju da to nije daleko od kurve, napisala je Karmen Sunčana u podužem postu glumica koja je opisala i situaciju s bivšim dečkom koji joj je govorio kako mora biti manje prijateljski raspoložena prema muškarima, jer "oni to pogrešno shvate".

- Svaka čast na hrabrosti svim kolegicama, studenticama, ženama, i svima ostalima koji su ovih dana ispričali svoje priče. Tako mi je žao za to što vam je učinjeno, niste krive, niste same, hvala vam, grlim vas srcem, zaključila je glumica. 

Ključne riječi

Komentara 121

Avatar Majda
Majda
19:13 22.01.2021.

Kako najviše tih opačina na glumačkim akademija a ne recimo na FER-u?

AT
ATG
19:03 22.01.2021.

Svaka, ali baš svaka "umjetnica" zlostavljana, a nikako čuti imena zlostavljača. Mislim, ideš doma nekome na audiciju??? Da je malo pameti, a malo manje taštine. Govorim iz ženskog kuta gledanja.

Avatar Oluja 95'
Oluja 95'
19:14 22.01.2021.

Ma ajde molim te. Treba se okanit tih žena i otić u brvnaru na planinu živjet. Povest možda psa sa sobom. Najbolji čovjekov prijatelj.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije