Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 42
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ISKRENA GLUMICA

Zvijezda serije 'Crno-bijeli svijet': 'Poludjela bih u ovom svijetu, no ovo preporučujem svima'

21.11.2020.
u 21:00

- Je li poželjno biti malo nenormalan? Poludjela bih u ovom svijetu da nemam neki svoj koji je još luđi, tako da to preporučujem svima. Zahvalna sam što su producenti serije pomislili da ja spadam u tu ekipu, kazala je Dobra

Poznata srpska glumica Anica Dobra igra jednu od glavnih uloga u domaćoj TV seriji "Crno-bijeli svijet", a nedavno je za snimila novu seriju "Slučaj porodice Bošković". Govoreći na RTS-u o seriji Dobra rekla je kako je danas poželjno imati neki svoj svijet  te da joj je drago što su baš takvi i junaci iz serije u kojoj igra. 

- Je li poželjno biti malo nenormalan? Poludjela bih u ovom svijetu da nemam neki svoj koji je još luđi, tako da to preporučujem svima. Zahvalna sam što su producenti serije pomislili da ja spadam u tu ekipu, kazala je Dobra koja se osvrnula i na činjenicu da se u Srbiji posljednjih mejseci snimaju novi projekti, usprkos pandemiji.

1/3

-  Ako je svijet stao, život nije stao i naći će put da ide dalje. Mi koji radimo u ovim uvjetima zadovoljni smo i brzo se prilagođavamo. Nitko nije spriječen da se bavi poslom koji voli, ili da nađe nešto što ga inspirira u tome što on radi. Svako vrijeme je dobro za posao, pa i ovo, i život ide dalje, prevazilazimo probleme, a ne oni nas. Ja unosim radost u posao koji radim i to je moj način da guram dalje - zaključila je Dobra.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije