Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SRETNA VIJEST

Zvijezda reality showa i njegov suprug čekaju bebu zahvaljujući 'najvećem daru'

The 92nd Academy Awards - Elton John AIDS Foundation Viewing Party - Los Angeles
Foto: PA/PA Images/PIXSELL
1/6
17.04.2021.
u 23:00

- Tako sam sretan što napokon mogu podijeliti da čekamo bebu! Ne, nisam trudan, unatoč ovoj vrlo realnoj slici. Naša su srca trenutno puna. Jedva čekam držati ovu bebu i pokazati joj toliko ljubavi, napisao je France

Modni dizajner Tan France,  gledateljima poznat po sudjelovanju u Netflixovom  reality showu "Queer Eye", očekuje svoje prvo dijete sa suprugom Robom zahvaljujući “najvećem daru, odnosno pomoći najdivnije surogat majke”.

Vijest o dolasku prinove Tan je podijelio na svom Instagram profilu, na kojem je pozirao golog torza, a na trbuhu je držao fotografiju ultrazvuka.

Foto: Instagram screenshot

- Tako sam sretan što napokon mogu podijeliti da čekamo bebu! Ne, nisam trudan, unatoč ovoj vrlo realnoj slici. Naša su srca trenutno puna. Jedva čekam držati ovu bebu i pokazati joj toliko ljubavi, napisao je France, i dodao kako će beba u njiovu obitelj stići “negdje ovoga ljeta”.

Tan i Rob su u braku od 2007. godine, a i sam Rob, koji je po zanimanju ilustrator, je na Instagramu obznanio kako će Tan i on dobiti dijete.

Foto: Instagram screenshot

- Na putu imamo prekrasnog anđela i nisam mislio da je ljudski moguće osjećati se ovako, napisao je Rob.

U svojim memoarima iz 2019. Tan je podsjetio na rasizam s kojim se suočavao tijekom odrastanja i poteškoće da ga prihvate kao homoseksualnog muslimana. tada je napisao i kako mu je želja da jednog dana bude otac i ima puno djece. 

VIDEO: Kim Kardashian karijeru je započela kao organizatorica ormara, a prije nekoliko dana proglašena je - milijarderkom! 

 

Ključne riječi

Komentara 2

KR
krass
13:05 18.04.2021.

a ko je trudan od ove dvojice

RO
RogaBabaroga
10:32 18.04.2021.

Bože moj, kuda ide ovaj svijet😔.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije