Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sinead McNamara

Zvijezda Instagrama pronađena mrtva u Grčkoj

Foto: Instagram
1/4
01.09.2018.
u 13:40

Sinead je ove godine putovala Europom i radila je na jahtama, a kako je preminula još nije poznato

Instagram zvijezda iz Australije Sinead McNamara pronađena je mrtva na godišnjem odmoru kojeg je provodila u Grčkoj, piše Daily Mail. Njenu smrt medijima je potvrdio njen brat Jake McNamara.

- Nažalost primio sam danas najgoru vijest u mom životu. Sinead je preminula - rekao je Jake. Uzrok smrti nije poznat, kao ni okolnosti u kojima je Sined preminula

Koliko je poznato Sinead osim što je zarađivala objavama na društvenim mrežama, radila je ovo ljeto i na luksuznim jahtama i putovala je Europom.

Zadnju objavu na Instagramu objavila je prije četiri dana, a njeni prijatelji na društvenim mrežama opraštaju se od nje. 

 

 

 

 

- Jedan mladi život otišao je prerano. Počivaj u miru ljepotice - napisali su njeni prijatelji.

 

Ključne riječi

Komentara 3

AS
Asterixxx1
14:22 01.09.2018.

Jebote ,pa što će sad ovaj Instagram bez zvijezde

AI
airbender
14:25 01.09.2018.

sto je radila po jahtama? nosila pice gostima? :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije