Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
živi u londonu

Zvijezda hrvatske sapunice razbjesnila Srbe jednom izjavom, danima ju napadaju

Marija Karan
Foto: Instagram
1/5
16.10.2020.
u 15:50

Voditelj ju je upitao o angažmanima u Srbiji, s obzirom na to da u toj zemlji vlada hiperprodukcija.

Uspješna srpska glumica Marija Karan, koju hrvatska publika poznaje iz serije 'Larin izbor', posljednjih deset godina živi u Los Angelesu, a posljednjih je dana na meti zbog svoje izjave u jednom jutarnjem programu.

Naime, glumica je rekla kako Srbi, kada je ona odlazila prije deset godina, nisu koristili ni e-mail. 

Voditelj ju je upitao o angažmanima u Srbiji, s obzirom na to da u toj zemlji vlada hiperprodukcija, a Marija je rekla: "Znate kako, kada sam otišla prije deset godina za London, ljudi kod nas nisu koristili ni mail, a evo sada imamo mogućnost čuti se preko videopoziva. Mi uvijek kaskamo da budemo umreženi i upućeni, ali, mislim, tu sam, ja sam tu". 

Srpske državljane je ta izjava razbjesnila i danima ju napadaju na društvenim mrežama, a čak je i jedna tamošnja pjevačica komentirala glumicu.

"Dosta mi je ponižavanja Srba i Srbije. Ako smo toliko loši, neka onda idu u tri lijepe i da ih više ne vidimo ovdje", rekla je o glumici.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije