Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U 87. godini

Zvijezda filmova 'Kum' i 'Učini pravu stvar' preminuo je, a uzrok smrti je nepoznat

Foto: Profimedia
1/3
13.12.2019.
u 17:50

Danny Aiello svoj je debi na filmu imao u 40. godini, a 16 godina poslije ostvario je i nominaciju za Oscara za ulogu vlasnika pizzerije u filmu Spikea Leea "Učini pravu stvar".

Glumac Danny Aiello preminuo je u 87. godini, piše New York Times.

Ovaj glumac svoj je debi na filmu imao u 40. godini, a 16 godina poslije ostvario je i nominaciju za Oscara za ulogu vlasnika pizzerije u filmu Spikea Leea "Učini pravu stvar", a javnost je o njegovoj smrti obavijestila njegova agentica Jennifer De Chiara i nije htjela iznositi detalje.

Kako piše TMZ glumac se navodno nedavno razbolio, a preminuo je jutros rano nedugo nakon što mu je obitelj bila u posjeti. Pamtit ćemo ga po ulogama u filmovima "Bilo jednom u Americi", "Kum II", "Leon profesionalac"  i brojnim drugim filmovima.

Prije nego je otkrio glumu bio je u vojsci, radio je kao izbacivač u noćnom klubu i svašta je još radio kako bi  zaradio novac za svoju obitelj. Bio je i vrstan glazbenik i izdao je i nekoliko albuma, a bio je i zvijezda Madonninog spota za pjesmu "Papa don't preach". 

Ključne riječi

Komentara 1

AR
ArsenT
18:25 13.12.2019.

Bio mi je najbolji u filmu 29th Street u kojem glumi oca momka koji ima puno sreće u životu. Davno gledao, ne zna HR naziv, morao sam guglati nađem naslov.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije