Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEZAPAMĆENA TRAGEDIJA

Hollywoodska strava: Zvijezda filma "Sumrak" i njegova djevojka pronađeni mrtvi

Gregory Tyree Boyce
Foto: Instagram
1/5
19.05.2020.
u 11:03

Gregory Tyree Boyce, koji je u filmu "Sumrak" utjelovio Tylera Crowleya, preminuo je u 31. godini, javljaju strani mediji.

Šokantan prizor zatekao je nadležne službe koji su u stanu u Las Vegasu pronašli beživotna tijela 30-godišnjeg glumca Gregoryja Tyreeja Boycea i njegove 27-godišnje djevojke, a o uzroku smrti još uvijek se ne govori. Njih je prvi otkrila Gregova rođakinja koja se zabrinula vidjevši da mu je automobil još uvijek parkiran ispred kuće, a trebao je biti na putu za Los Angeles.

Foto: Instagram screenshot

Tamošnje službe potvrdile su da su glumac, zvijezda filma "Sumrak" koji je igrao ulogu Tylera Crowleya, i njegova djevojka Natalie Adepoju pronađeni mrtvi 13. svibnja, ali uzrok tragične smrti još nisu otkrili. Prema pisanjima TMZ-a, u stanu su pronašli bijeli prah, ali istražitelji nisu potvrdili tu informaciju.

Osim uloge u "Sumraku", Gregory se pojavio i u filmu "Apokalipsa" 2018. godine. Izvor blizak paru za medije je otkrio trenutke prije šokantnog otkrića.

– Gregova se rođakinja zabrinula jer je to jutro vidjela da mu je automobil i dalje ispred kuće. Greg je u to vrijeme već morao biti u Los Angelesu, stoga je otišla provjeriti što se događa, pa je pronašla njihova tijela – ispričao je izvor, a prema pričama Gregory je bio usredotočen na posao i otvaranje restorana s djevojkom, dok je u Las Vegasu provodio vrijeme kako bi pomogao svojoj majci.

U prosincu je proslavio 30. rođendan te na Instagramu obznanio kako je vjerovao u jednom trenutku da neće doživjeti niti trideseti rođendan. "Tijekom godina radio sam pogreške, ali danas je jedan od onih dana kada mislim o najvećima. Kakvo vrijeme za to da budemo živi. Sretan mi 30! Učinimo ove preostale godine najboljima!" tada je napisao.

Gregory Tyree Boyce
1/3

Na Facebooku se od njega oprostila i njegova majka, nazivajući ga najboljim kuharom.

"Bolesna sam bez tebe. Rastrgana i izgubljena u boli", napisala je.

Inače, Gregory je iza sebe ostavio 10-godišnju kćer Alayu, a njegova djevojka sina Egypta, oca, dvoje braće i sestru.

Ovim ljubavnim parovima granice ništa ne znače

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije