Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JENNIE GARTH

Zvijezda 'Beverly Hillsa' razvodi se nakon tri godine braka

Jennie Garth i David Abrams
Foto: Instagram
1/4
07.04.2018.
u 13:02

Par se upoznao prije četiri godine na spoju naslijepo, a vjenčali su se već iduće godine u Kaliforniji. Glumica je tada kazala kako sve izgleda nerealno, no kako je David čini sretnom.

Glumica Jennie Garth (46), našim gledateljima najpoznatija po ulozi Kelly u seriji "Beverly Hills" razvodi se od supruga Davida Abramsa (36) nakon skoro tri godine braka. Kako piše People, Abrams je u petak podnio zahtjev za razvod braka zbog nepremostivih razlika.

Par se upoznao prije četiri godine na spoju naslijepo, a vjenčali su se već iduće godine u Kaliforniji. Glumica je tada kazala kako sve izgleda nerealno, no kako je David čini sretnom.

Da u njihovom braku ima problema mediji su saznali u studenom prošle godine, no izvori su rekli kako par pokušava spasiti svoj odnos.

Prije Adamsa Garth je bila 11 godina u braku s Peterom Facinellijem, s kojim ima tri kćeri -  Lucu (20), Lolu (15) i Fionu (11).

Glumica je prošlog tjedna proslavila rođendan u društvu kćeri, a na Instagramu je i objavila zajedničku fotografiju.

 

- Znam da je slika mutna, no o je sve što imam od rođendana. Ako bolje pogledate, ima na njoj nešto posebno - sve moje ptičice zajedno i sretne. One su tu za mene svaki dan, naučile su me što je ljubav i razumijevanje.  - napisala je Garth.

Komentara 1

KR
kritiko
15:24 07.04.2018.

stvarno? pa ovo je vijest dana,kak bum sad spaval?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije