Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
serijski silovatelj

Žrtve progovorile o svim zlodjelima ovog nekad poznatog pjevača

Foto: AJM/Press Association/PIXSELL
23.10.2018.
u 21:15

Serija dokumentaraca sastoji se od intervjua s nekoliko žena koje ga optužuju za napastovanje kao i razgovora s njemu bliskim suradnicima i prijateljima. Govore i „prva žena“ #meetoo pokreta Tarana Burke, glazbenik John Legend kao i bivša R.Kellyjeva žena Andrea Kelly

Lifetime je objavio najavu trodijelnog dokumentarca kojem je tematika seksualno zlostavljanje žena koje je tijekom desetljeća napravio pjevač R.Kelly.

-Razlika je između R. Kellyja i Roberta., kaže jedna od žena koja ga optužuje za napastovanje u dokumentarcu „Preživljujući R. Kellyija“.
-R. Kelly je zabavan, nasmijava vas, ali je Robert vrag., kaže navodna žrtva zlostavljanja.
Serija dokumentaraca sastoji se od intervjua s nekoliko žena koje ga optužuju za napastovanje kao i razgovora s njemu bliskim suradnicima i prijateljima. Govore i „prva žena“ #meetoo pokreta Tarana Burke, glazbenik John Legend kao i bivša R.Kellyjeva žena Andrea Kelly.

Podsjetimo, R.Kelly je 2008. oslobođen krivnje za posjedovanje i snimanje dječje pornografije koja je uključivala i „film“ na kojem urinira po četrnaestogodišnjoj djevojčici.  Pristao je na nekoliko izvansudskih nagodbi. Ipak, prvi skandal ovakve prirode u koji je bio upleten dogodio se još 1994. kada se šuškalo da je u braku s mladom pjevačicom Aaliyah. Kelly je tada imao 27 a Aaliyah samo 15 godina. Skandal se zataškao kada je Aaliyah poginula u avionskoj nesreći.

Sredinom prošle godine ponovno se našao u središtu skandala kad su se pojavile optužbe da u svom domu drži maloljetne djevojke koje psihički, fizički i seksualno zlostavlja. Tad je za BBC progovorila njegova bivša djevojka Kitty Jones koja je ispričala kako ju je upoznao s jednom četrnaestogodišnjakinjom.

-Rekao mi je da ju je trenirao. Nju i druge djevojke zvao je svojim ljubimcima. Primijetila sam da je ta djevojka obučena jednako kao ja i da se ponaša na isti način. Shvatila sam u tom trenutku da i mene trenira da budem njegov ljubimac - izjavila je Jones i dodala kako je Kelly tjerao djevojčicu da puže po podu i da ju zadovoljava.  

-Rekao je da će me ona naučiti kako da budem s njim - nastavlja Jones koja je između ostaloga, potvrdila kako se s njim i drugima morala seksati više od deset puta.  

Kellyjeve pjesme često sadrže seksualne aluzije, a pjevač je izdao 13 albuma koji su se prodali u preko 50 milijuna primjeraka diljem svijeta. 

 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Đoni_bravo
Đoni_bravo
02:03 24.10.2018.

nije ništa novo da u crnačkoj kulturi kao i američkoj žene manje vrijede i često su žrtve samo zato što su žene dok u EU imamo također tragičnu situaciju tu su žene pretvorile u muškarce a muškarci u žene

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije