Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 47
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Obožavao ih je

Zrinka Cvitešić Nikinog je tatu Cicu Kranjčara oduševila već na prvu

Foto: Davor Puklavec/Pixsell
1/7
01.03.2021.
u 10:59

Niko nije dugo čekao i ubrzo je upoznao svoje roditelje Elviru i Zlatka sa svojom novom odabranicom koja ih je već na prvu oduševila, a roditelji Kranjčar bili su presretni što je njihov sin nakon razvoda od Simone Fistrić opet sretan i zaljubljen.

Prije sedam godina glumica Zrinka Cvitešić i nogometaš Niko Kranjčar započeli su svoju romansu, a Zrinka je zasigurno danas najveća utjeha Niki kada je nakon kratke bolesti preminuo njegov otac Zlatko. U pet godina stariju brinetu nogometaš se zaljubio u Londonu nedugo nakon što je ona prekinula vezu s glazbenikom Hrvojem Rupčićem. On je tada igrao za londonski klub Queens Park Rangers, a talentirana Karlovčanka ostvarivala je svoj san na West Endu u mjuziklu “Once”. Njihova romansa razotkrivena je na dodjeli najprestižnije britanske kazališne nagrade “Laurence Olivier Award” kada je Zrinka trijumfirala u kategoriji najbolje glumice u mjuziklu. Taj nevjerojatan uspjeh proslavila je u Londonu s obitelji, a iako je Niko izbjegavao crveni tepih, te večeri zaljubljeni par, prepuštajući se zagrljajima i poljupcima u hodniku, bio je uvjeren kako ih nitko ne vidi, no prevarili su se i tada su prvi put snimljeni zajedno.

Iako su u vezi bili samo nekoliko mjeseci, već tada živjeli su zajedno, a njihovim prijateljima to je bio najbolji znak da su oboje ludo zaljubljeni i stvoreni jedno za drugo.

Zato Niko nije dugo čekao i ubrzo je upoznao svoje roditelje Elviru i Zlatka sa svojom novom odabranicom koja ih je već na prvu oduševila, a roditelji Kranjčar bili su presretni što je njihov sin nakon razvoda od Simone Fistrić opet sretan i zaljubljen. Niko je poznat kao osoba koja zazire od publiciteta i na pitanja o svom privatnom životu gotovo nikada ne odgovara, a fotografi nisu uspjeli snimiti ni njegov prvi bračni poljubac sa Simonom s kojom je nakon dugogodišnje veze stupio u brak u rujnu 2008. godine. Zato su iznenađenje bile fotografije Zrinke i Nike snimljene u zračnoj luci u Zagrebu, samo mjesec dana nakon otkrivanja njihove romanse, a na kojima par izmjenjuje nježnosti.

U intervjuu koji je dala za Večernji list u prosincu 2014. godine, Zrinka je bila škrta na riječima o ljubavi. Na pitanje “kako ljubav”, samo je kratko odgovorila: – Izvrsno!

Ipak, nešto je rječitija bila na temu sporta i nogometa i otkrila je kakva je kad navija te da je počela pratiti englesku nogometnu ligu, što je logično jer tada je Niko igrao ondje. – Mama i ja volimo nogomet i, kada igra hrvatska repka, usred utakmice se zovemo i komentiramo. Sport je oduvijek dio mojeg života, no nisam pratila englesku nogometnu ligu, što sada radim. I strašno je zanimljivo. Idem na utakmice, glasna sam na stadionu i živciram se – rekla je tada Zrinka.

Niko iz braka sa Simonom ima kćer Loree koja je s mamom ostala u Zagrebu nakon razvoda roditelja, a Niko je svaki slobodan trenutak provodio u Zagrebu. Ubrzo je u druženja s Loree uključio i Zrinku. Glumica ne krije kako bi i sama voljela uskoro postati majka.

– Sve će doći kada treba doći. Tako to u životu uglavnom bude. A žene, kao što znamo, mogu sve. I karijera i obitelj danas je za njih sasvim normalan izbor. Uvijek sam maštala. Treba sanjati jer snovi se ostvaruju onima koji vjeruju – izjavila je prošlo ljeto za medije u Bosni i Hercegovini.

Nakon Queens Park Rangersa Niko je nastavio igrati u Glasgowu za Glasgow Rangerse i Zrinka se preselila s njim. Kad je u ožujku 2018. godine bila gošća talk-showa “Ženska priča”, otkrila je kako joj je tada izgledao život u Škotskoj.

– Moj dečko nedavno je dobio posao u Glasgowu, a s obzirom na to da je meni potpuno svejedno gdje mi je dom i da sam stalno na putu i ovako i onako, živim u avionima i hotelima, odlučili smo da ćemo sada živjeti u Glasgowu. Sada u Glasgowu apsolutno živim najsretniji period svog života jer, kad sam tamo, imam samo svoj dom i privatni život, ondje me nitko ne zna, nemam nikakvih obaveza što se tiče posla, zapravo sam se vratila u život za koji sam mislila da je nemoguć kad postaneš javna osoba. Vratila sam se u život kakav sam imala u Karlovcu u srednjoj školi kad živiš potpuno nesputano, ako želiš ići u pidžami u trgovinu, možeš i sad sam najsretnija – rekla je tada. Niko je ubrzo nakon toga raskinuo ugovor i više nije imao profesionalne angažmane.

Možda će se Zrinka s Nikom skrasiti jednom u Karlovcu jer, kako je jednom izjavila, želi da njezina djeca dožive djetinjstvo kakvo je ona imala. – Moja prva sjećanja s kupanja baš su s ove lokacije, u Lučici gdje sam naučila kartati belu. Djetinjstvo na ovakvoj Korani, kakvo sam ja imala, želim da dožive jednoga dana i moja djeca – izjavila je glumica kada se uključila u projekt za spas rijeke Korane, a Niko joj je tada pružio potporu.

Komentara 8

HU
Humbleandhonest
11:04 01.03.2021.

Zašto pisati o jednoj Zrinki C. na dan kada je umro Cico? Neumjesno skroz.

LU
LukasNola
17:22 01.03.2021.

Moš misliti. Rasturila je najmanje dva braka. Krasno oduševljava

MR
mrkvax
05:47 02.03.2021.

Pa po svim kriterijima Zrinka bi više odgovarala ocu Cici nego sinu Niki....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije