Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POVRATAK PRVOJ LJUBAVI

Zrinka Cvitešić glumi srednjoškolku u mjuziklu “Za dobra stara vremena”

zrinka cvitešić
Pixsell
01.10.2009.
u 09:10

U mjuziklu inspiriranom pjesmama Novih fosila, Zrinka Cvitešić spojit će svoje tri ljubavi kad je riječ o profesionalnom životu, glumu, ples i pjevanje u ulozi srednjoškolke Ane.

Glumicu Zrinku Cvitešić uskoro ćemo gledati u glavnoj ulozi u mjuziklu "Za dobra stara vremena" u kojem će pjevati hitove Novih fosila. Zrinka se svojoj prvoj ljubavi, glazbi, vraća i nastupima s jazz-bendom sastavljenim od njezinih prijatelja.

U mjuziklu inspiriranom pjesmama Novih fosila Zrinka Cvitešić spojit će svoje tri ljubavi kad je riječ o profesionalnom životu, glumu, ples i pjevanje u ulozi srednjoškolke Ane, piše Glorija. Ulogu nadarene glazbenice prihvatila je na neviđeno, a kad se na probi prvi put ugledala u ljetnoj haljinici, bijelim čarapicama i snadalama te s rajfom u dugoj crnoj kosi, odmah je pomislila kako je nalik na svoju mamu kakve se sjeća dok je bila djevojčica.

- Nije tako davno da sam bila srednjoškolka i dobro se sjećam svega onoga što čini život jednog tinejdžera. Ovo je moja dosad najblaža "transformacija" - rekla je glumica koja će na mjuziklu opet surađivati s redateljem Marijem Kovačem za kojeg kaže da je upravo on zaslužan što je postala glumica.

Premijera mjuzikla Rajka Dujmića i Željke Ogreste predviđena je za 4. prosinca u Maloj dvorani Doma sportova u Zagrebu.

Ključne riječi

Komentara 2

DO
doktorica
11:12 01.10.2009.

A ovome bi već bilo vrijeme da se ošiša.

OB
-obrisani-
11:27 01.10.2009.

Ma kakvo šišanje.Onda nebi bio Jesus Krist super star.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije