Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Zov divljine - Harrison Ford u filmu nadahnutom romanom Jacka Londona

Zov divljine
Foto: Promo
1/4
16.02.2020.
u 08:00

Nadahnut romanom i legendarnom pustolovinom Jacka Londona, ZOV DIVLJINE jedinstveno je filmsko iskustvo.

Twentieth Century Fox oživio je na velikom ekranu priču o Bucku, srčanom psu čiji idealistični život se u potpunosti promijeni kad ga iz njegovog kalifornijskog doma iznenada otmu i odvedu u egzotičnu divljinu kanadskog Yukona, tijekom zlatne groznice 1890-tih godina. Kao najnoviji pas u psećoj zaprezi koja dostavlja poštu - a kasnije i njezin vođa - Buck započinje nevjerojatnu avanturu tijekom koje će sazrjeti, spoznati svoje mjesto u svijetu te postati sam svoj gazda. Uz bok Bucku stoji i Harrison Ford, glumačka legenda čiji lik Jack London također proživljava katarzično putovanje u borbi s porocima i grijesima koji su ga koštali vlastite obitelji. Pas i čovjek, postaju najbolji prijatelji u borbi za svoje mjesto pod suncem.

ZOV DIVLJINE je film koji će obožavati cijela obitelj i sve generacije. Oni malo stariji uživati će u priči o otkrivanju duboke i iskonske snage unutar svakog pojedinca, dok će one mlađe oduševiti avanture psa Bucka. Režiser Chris Sanders,  kojem je ovo prvi put da režira igrani film, opisuje  ZOV DIVLJINE kao priču o protagonistu koji se suočava s njemu neočekivanim događajima, koji, kao što znamo, nas mogu u potpunosti uništiti ili učiniti snažnijima. Upravo to se dogodi Bucku. Umjesto da ga shrvaju ti neočekivani prevrati u njegovom životu, Buck ne odustaje i na kraju uspije pronaći mjesto gdje pripada. Buck ne samo da preživi nego i savlada sve prepreke, nimalo ne promijenivši svoj blagi temperament. Njegovo iskustvo vrlo lako možemo povezati s onime kroz što svi prolazimo u svojem životu. Nikad ne znamo što nas očekuje sutra, s čime ćemo se naći suočeni."

Foto: Arena Hospitality Group

"Makar je ovo klasik za mlađe čitatelje," nastavio je Sanders, "uopće nije bajka. To je realistična priča o preživljavanju i ustrajnosti te, bilo da ste mladi ili stari, mislim da ste već ili ćete tek doživjeti nešto slično. Osjećate da u priči postoji istina koju ćete možda jednom i sami proživjeti. Mislim da je zato ovaj roman ostao tako popularan. U njoj protagonist otkriva u sebi snagu za koju nije ni bio svjestan."

Foto: Arena Hospitality Group

Koristeći najnaprednije vizualne efekte i tehnologije animacije kako bi računalno generirane životinje u filmu izgledale u potpunosti realistično i autentično zračile emocijama, ZOV DIVLJINE je spoj igranog i animiranog filma. Harrison Ford, jedan od najpoznatijih i popularnih glumaca ikad, predvodi glumačku postavu u kojoj su Omar Sy (The Intouchables), Dan Stevens (Downton Abbey), Karen Gillan (Guardians of the Galaxy) i Bradley Whitford (Get Out).

ZOV DIVLJINE, u distribuciji Blitz Filma, u kinima pogledajte od 19. veljače, a ulaznice možete kupiti online ili na blagajnama kina.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije