Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ponosna mama

Zorica Kondža oženila je najstarijeg sina i objavila fotografiju sa svadbenog slavlja

Zorica Kondža nastupila  u Vodicama
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL
1/5
25.08.2020.
u 11:27

Zorica Kondža i Joško Banov u sretnom braku su 32 godine i imaju tri sina Tonija (32), Ivana (27) i Luku (17).

Splitska pjevačica Zorica Kondža pohvalila se putem društvenih mreža da se oženio njezin najstariji sin Toni koji već dugi niz godina s mamom i tatom Joškom Banovim zajedno i nastupa svirajući bubnjeve.

- Oženija se Toni! Jedna vesela s vjenčanja! - napisala je Zorica uz fotografiju sa svadbenog slavlja na kojoj je u društvu svoje kolegice i prijateljice Doris Dragović. Zorica Kondža i Joško Banov u sretnom braku su 32 godine i imaju tri sina Tonija (32), Ivana (27) i Luku (17).

 

- Žao mi je što nemam kćer, no nadam se da ću, s obzirom na tri sina, imati barem jednu dobru nevistu. Mislim da ću biti dobra svekrva i da ću imati dobar odnos s nevistama, samo neka ih Bog podari mojim sinovima da osnuju svoje obitelji. Voljela bih to doživjeti jer mislim da bi to bilo moje potpuno ispunjenje – rekla nam je Zorica u jednom intervju. Njezini sinovi odrasli su u glazbenoj obitelji u kojoj je kuća uvijek bila puna glazbenika i ne čudi da su i oni krenu tim putem.

– Sinove nikada nisam ni nagovarala ni odgovarala od glazbe. To im je došlo sasvim spontano s obzirom da odrastaju uz roditelje glazbenike. Drago mi je što glazbu vrednuju dobrim kriterijima. Njih ne fasciniraju pjevačice koje fantastično izgledaju i pokazuju tijelo. Oni gledaju kvalitete, odnosno kako tko svira, kako tko pjeva i kako tko zvuči – rekla nam je tada pjevačica.

 

Ključne riječi

Komentara 3

PI
Piksy
12:20 26.08.2020.

Nije mi simpa Zorica ali njenom sinu sve najbolje u braku ..svako dobro

KL
klarapina
17:10 25.08.2020.

Zore, sritno im bilo i sve im cvitalo!!!! 🥂

NO
nordic
15:16 25.08.2020.

Sritno im. Zore i Doris naše lipe dame.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije