Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
romantičan meteorolog

Zoran Vakula: Otkad smo dobili kćer, supruga i ja Valentinovo slavimo utroje

23.09.2012., Toplice Sveti Martin na Muri - Drugi dan snimanja humanitarnog kalendara
14.02.2015.
u 09:00

– Ne volim baš zimu, više sam ljetni tip. Ali ovakva zima je dobra i zdrava jer ubija viruse.

Glavni meteorolog HRT-a Zoran Vakula ovih je dana jedan od najtraženijih ljudi u zemlji. Prijatelji, kolege, rodbina, svi ga zovu da pitaju kad će snijeg napokon prestati padati i vrijeme se smiriti. Mi smo se bavili malo toplijim temama, kao što je današnje Valentinovo.

Kakav vam je plan za Dan zaljubljenih?

– Kad bih vam sad to otkrio, ne bi više bilo iznenađenje za moju dragu, suprugu Lavandu. Nekako ćemo ga obilježiti, kao i svake godine. Neće biti ništa veliko, sukladno društveno-političkim prilikama u zemlji i okolici.

Sjećate li se najljepšeg Valentinova?

– U najljepšem sjećanju su mi ona Valentinova koja smo supruga i ja provodili u osami doma svoga, ali i ona nakon što se rodila naša kći Luna. To onda više nisu bila Valentinova udvoje, nego utroje.

Usred smo prave, oštre zime, paše li vam to?

– Ne volim baš zimu, više sam ljetni tip. Ali ovakva zima je dobra i zdrava jer ubija viruse.

Drugi program Hrvatskog radija nedavno je proslavio 50. rođendan, i vi ste na njemu neko vrijeme vodili emisiju "Dobro jutro". Kakvo je to bilo iskustvo?

– Zahvaljujući dobroj ekipi, pogotovo glazbenoj urednici Darki Kragović i još više urednici emisije Nataši Mikas koja me učila poslu, ovladao sam nekako znanjem. Čak sam jedno vrijeme tijekom ljeta sam uređivao i vodio emisiju. E, to je bilo iskustvo!

>> Otkrivamo zašto i danas, u doba interneta, svi vjeruju prognozi na TV-u

Komentara 2

Avatar plimni_val
plimni_val
22:11 17.02.2015.

Iritantni bezveznjak.

DU
Deleted user
00:46 15.02.2015.

Sad kad sam ovo saznao mogu miran umrijeti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije