Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na instagramu

Zoran Šprajc se brutalno narugao splitskim političarima i seks-skandalu: 'Pošalji mi sliku svog k***'

Foto: RTL
1/11
17.06.2022.
u 20:38

Naime, Šprajc je objavio video u kojem se vidi lažna prepiska između dvije osobe u koje se dopisuju oko izbora u Splitu, slika spolovila, a sve začinjeno izjavama političara koje su mnogi čuli i vidjeli ovaj tjedan.

Jedan od najpopularnijih televizijskih voditelja, Zoran Šprajc osim što gledatelje zabavlja u novoj emisiji 'Stanje nacije', to čini i različitim crticama iz svog života na društvenim mrežama. No, ovaj put odlučio je najaviti novu emisiju koja će se, prema videu koji je objavio najvjerojatnije baviti skandalom sa eksplicitnim porukama u Splitu

Naime, Šprajc je objavio video u kojem se vidi lažna prepiska između dvije osobe u koje se dopisuju oko izbora u Splitu, slika spolovila, a sve začinjeno izjavama političara koje su mnogi čuli i vidjeli ovaj tjedan. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zoran Šprajc (@zoransprajc)

 

Posebno se sprdao na račun Željka Keruma koji se mučio s  izgovorom riječi eksplicitno

Kerum je, naime,  na pressici briljirao i kada je pokušao izvoriti riječ "eksplicitno". - Da vama netko pošalje taj eksplic…, esplo… ja to ni izgovoriti ne znam! Taj ružni sadržaj što bi vi napravili? Ljudi koji žele voditi grad da nasjednu na priču, da im je netko ponudio, ne znam… malo seksa? Pa to je strašno, oni bi vodili grad, a pali na slike gole guzice - kazao je Kerum o skandalu koji je prvi objavio Večernji list. Podsjetimo, na našem portalu ekskluzivno je objavljena prepiska s eksplicitnim seksualnim audio i video zapisima između njega i bivšeg gradskog vijećnika Luke Baričića - s dvije djevojke iz Srbije od kojih se jedna predstavila kao maloljetna.

VIDEO Željko Kerum zapjevao je Cocin hit i osramotio se

Ključne riječi

Komentara 7

Avatar Potegni!
Potegni!
21:44 17.06.2022.

Kad se njegovi nađu u skandalu, on opali po Hrvatima. Klasična zamjena priče 😏

LI
Lizabeth
22:23 17.06.2022.

Netko ovoga stvarno gleda? 🤦🏻‍♂️

ZA
zarko815
23:05 17.06.2022.

Jovanović bi malo pušio, glavno da je levo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije