Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 56
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vesela ekipa

Zoran Šprajc pozirao u poznatom društvu pa poručio: 'Mozga oko nas nema previše'

Zoran Šprajc
Foto: Instagram/riley.loudermilk
1/7
29.03.2021.
u 14:24

– Bez obzira na to što majica Gorana Bogdana vrišti "Dajte šansu mozgu", mozga oko nas i dalje nema mnogo, ali ima mnogo dobrih ljudi – poručio je Šprajc u opisu simpatične fotografije.

Voditelj i urednik emisije RTL Direkt Zoran Šprajc protekli je vikend proveo u dobrom društvu. Sunčan dan iskoristio je za odlazak do grada i piće na terasi s dragim prijateljima, glumcima Goranom Bogdanom i Enisom Bešlagićem. Druženjem s veselom ekipom pohvalio se na svom Instagramu.

– Bez obzira na to što majica Gorana Bogdana vrišti "Dajte šansu mozgu", mozga oko nas i dalje nema mnogo, ali ima mnogo dobrih ljudi, a Goran i Enis Bešlagić među najdobrijim su ljudima koje znam, a znam ih stvarno mnogo dobrih – napisao je Šprajc u opisu fotografije koja je prikupila oko 4700 lajkova. "Pravi dečki, uljepšavate mi ovu groznu svakodnevicu", "Dobri, pametni, nadareni", "Ekipa je vrh", samo su neki od komentara ispod fotografije.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Osebujan TV voditelj nedavno je iznenadio brojne gledatelje, ali i razveselio pjevačicu Maju Šuput čestitavši joj u emisiji na rođenju sina. – I za kraj, najvažnija vijest dana: Maja Šuput konačno je rodila! Sve je prošlo u najboljem redu, rodio se krasan dječačić. Maji čestitamo, a nacija sad može odahnuti i otići na spavanje – poručio je voditelj, a Maja je to zabilježila u svom storyju na Instagramu te poručila: "Hvala Zorane. Ovo ću malom sačuvat da vidi kakva je faca bio od prve sekunde", napisala je tada pjevačica.

Foto: reuters

VIDEO Pogledajte Večernjakovu desetku Nike Turković

 

Komentara 5

BU
burn
15:19 29.03.2021.

Je to onaj dopisnik iz "Slovenačke" 9 kojem nisu ostavili ništa?

PE
PetiElement
15:18 29.03.2021.

On nije "razveselio" Maju, već je pokušao biti duhovit (sarkastičan ?).. a Maja mu je vrhunski odgovorila... samo što većina to nije "prepoznala".... i pokazala da itekako ima mozga (za kojim on i njegovo društvo vapi , ali...)

NA
navijeke
18:06 29.03.2021.

Je li to onaj "novinar" koji je dobio vritnjak s HRT zbog falsificiranja Tuđmanovih telefonskih razgovora s zapovjedništvom obrane Vukovara?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije