Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U NOVOJ OBJAVI

Zoran Šprajc otkrio koliko točno sad ima kilograma i što je napravio prvi put u životu

Foto: RTL
1/12
27.12.2020.
u 11:15

Pohvalio se kako se sam popeo na vrh Medvednice, penjao se i od Trnave do Hunjke, ali i od Gračana do Sljemenskog tornja.

RTL-ov voditelj Zoran Šprajc čestitao je pratiteljima Božić na društvenim mrežama i Novu godinu, te podijelio je svoja razmišljanja o novonastaloj situaciji s pandemijom koronavirusa i mjerama ograničenja kretanja. Pohvalio se kako se sam popeo na vrh Medvednice, penjao se i od Trnave do Hunjke, ali i od Gračana do Sljemenskog tornja.

Foto: Instagram screenshot

"Mjera 'ograničenje kretanja' jako grubo zvuči, ali ne dajte da vas ograniči jer negdje oko vas sigurno ima neka granica koju dosad niste prešli pa iskoristite ovu situaciju u kojoj ne možete dalje da osvojite ono bliže", započeo je voditelj svoju objavu.
"Ja sam, eto, prvi put ikad, ovih dana sam samcat, iznio svih svojih 125 kilograma na vrhove Medvednice, Bogu pod noge. Nekidan od Trnave do Hunjke, a danas od Gračana do Sljemenskog tornja. Jest, trajalo je satima i nije izgledalo nimalo spektakularno. Dok sam ja uspuhano stenjao, mnogi su kraj mene prema vrhu prolazili laganim trkom", napisao je i nastavio: 

"Koji god vrh bio, svaki je jednako vrijedan ako ste s njime pomakli svoje granice, bio to vrh Matterhorna, vrh Medvednice ili krug oko najbližeg parka. Osvajajte nove vrhove, prelazite svoje granice, širite se na nove prostore, u prirodi i u glavi. Novo nenormalno će potrajati duže nego što mislite, ali ne dozvolite da vas ograniči u kretanju, u mišljenju, u pogledu. Ostanite normalni i osvojite nešto za sebe. Sretan Božić i Nova nenormalna godina" zaključio je Šprajc. 

 

Ključne riječi

Komentara 8

NE
nemanatrag
12:24 27.12.2020.

I kad herc zakaže doktore spašavaj...125 kg !? Neodgovoran prema samom sebi a i prema drugima

FR
franjo2
12:44 27.12.2020.

Što više pljuješ po Katoličkoj crkvi, Hrvatima i Hrvatskoj to si popularniji na Hrvatskim medijima.

MA
matan91
11:51 27.12.2020.

Ispada iz paštete gdje god da se okreneš.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije