Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
mnogima zadao glavobolje

Znate li vi ovo riješiti? Domaći glumac podijelio matematički zadatak svog sina (13) i izazvao lavinu komentara

Foto: Facebook
1/6
07.12.2021.
u 18:53

Riječ je o zadatku iz napredne matematike za 7. razred osnovne škole koji je njegov 13-godišnji sin Dino riješio bez problema.

Glumac Asim Ugljen (38) sa svojim pratiteljima na društvenim mrežama često dijeli anegdote i crtice iz vlastitog života. Ovog puta pred svoje je pratitelje stavio jedan matematički zadatak koji je nekima od njih zadao popriličnu glavobolju. Riječ je o zadatku iz napredne matematike za 7. razred osnovne škole koji je njegov 13-godišnji sin Dino riješio bez problema. 

- Ok, fejsbuče, da vas vidim, ovo je zadatak za naprednu matematiku u 7. razredu osnovne škole. Dino ga je riješio bez beda, meni je ipak trebalo malo dulje. Da vidim koliko ste matematički pismeni.Molim vas da u komentaru ostavite svoje rješenje zadatka. Točni odgovori će biti nagrađeni. Ajmo bando, računajte! - napisao je glumac u opisu zadatka. 

Ispod su se odmah počeli nizati komentari. "Mislim da mi život ovisi o tome da ga ne bi znao riješiti", "Računam već 3. put i dobijem decimalni broj.. 😂", "Ako sada krenem računati, mislim da neću skužiti i riješiti do 2031.g. Jel mogu Bachovu fugu odsvirat umjesto ovog?", samo su neki od njih. 

Glumac je naposljetku otkrio i da je točan odgovor 8. Jeste li ga i vi dobili? 

VIDEO Gledateljice napale Maju Šuput: 'Ovo je van svake pameti'

 

 

Ključne riječi

Komentara 19

Avatar StormRaider95
StormRaider95
19:22 07.12.2021.

Odgovor je jednostavan = Cijepi se!

Avatar Gilles Auguste Kremer
Gilles Auguste Kremer
11:14 08.12.2021.

Mene je sramota umjesto njega da on to smatra nekom teškom matematikom

Avatar Gerbil, the farming Troll
Gerbil, the farming Troll
19:55 07.12.2021.

Ne boli me glava nego oci kad vidim kako je ruzan.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije