Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kultni 'Prijatelji'

10 godina poslije: Znate li što je s glumcima hit-serije danas?

Foto: Pixsell
07.05.2014.
u 22:56

'Prijatelji' su zaista serija koja je obilježila živote više generacija. Njihovo veliko prijateljstvo te različite životne situacije ostali su u srcima milijuna obožavatelja, a tako je i nakon točno 10 godina otkako je prikazana zadnja epizoda serije...

''Prijatelji'' su zaista serija koja je obilježila živote više generacija. Njihovo veliko prijateljstvo te različite životne situacije ostali su u srcima milijuna obožavatelja, a tako je i nakon točno 10 godina otkako je prikazana zadnja epizoda serije. Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry i David Schwimmer bili su nepoznati glumci kada su angažirani na kultnoj seriji, koja im je promijenila živote, piše Huffington Post. Znate li što je s njima danas?

1. David Schwimmer – Ross

Uloga Rossa i dalje je Schwimmerova uloga života. Pojavio se u nekoliko serija, kao što su ''3D Rock'' i ''Entourage'', a režirao je i nekoliko filmova. U privatnom životu cvjetaju mu ruže. U braku je sa fotografkinjom Zoe Buckman, s kojom ima trogodišnju kćer Cleo. Svoj privatni život ljubomorno čuva od javnosti, a i dalje je najpoznatiji po ulozi Rossa.

2. Matthew Perry – Chandler

Perry se pojavio u nekoliko holivudskih filmova, glumeći sa zvijezdama kao što su Salma Hayek i mlađahni Zac Efron. Filmovi nisu polučili pretjerani uspjeh, no to nije jedino što je tijekom godina mučilo Matthewa. U medijima se stalno pojavljivao zahvaljujući svojim ovisnostima o alkoholu i drogama. Priznao je da je tijekom snimanja ''Prijatelja'' bio ovisan o tabletama. Otkrio je da je znao popiti i po 30 tableta dnevno, a miješao ih je sa litrom vodke. Danas je uspio pobijediti ovisnosti te živi potpuno drukčijim životom.

3. Matt LeBlanc – Joey

LeBlanc je nastavio biti ''Joey'' i nakon što su ''Prijatelji'' završili. Serija je završila neslavno nakon samo dvije sezone. Nakon toga glumio je u nekoliko filmova te se prihvatio produkcijskog posla.

4. Courteney Cox – Monica

Manipulativna Monica radila je na nekoliko projekata nakon što su završili ''Prijatelji'', a u žiži zanimanja javnosti našao se i njezin brak s glumcem Davidom Arquetteom. Zajedno su završili još tijekom snimanja ''Prijatelja'', a usput su se i vjenčali te ubrzo postali roditelji. Dobili su kći Coco. Iako su se rastali 2010. godine, ostali su u dobrim odnosima zbog kćeri. I dalje je dobra prijateljica te čak suradnica s televizijskim mužem Matthewom Perryjem.

5. Jennifer Aniston – Rachel

Glumica je nakon 'Prijatelja' postigla najveću slavu. Mnogi hollywoodski projekti lansirali su je među najtraženije glumice Hollywooda, a glumila je i u mnogo filmova koji su postigli velik uspjeh. Tijekom snimanja ''Prijatelja'' bila je u vezi s Bradom Pittom, što je dodatno utjecalo na njezinu hollywoodsku poželjnost. Trenutačno je zaručena s Justinom Therouxom, s kojim navodno čeka i dijete.

6. Lisa Kudrow – Phoebe

I Lisa se pojavila u nekim hollywoodskim filmovima, no Phoebe ju je definitivno obilježila. Šašava Lisa zapravo je iznadprosječno inteligentna, uspješna glumica, a uživa i u braku sa Michelom Sternom, s kojim ima sina Juliana.

>>Jennifer Aniston konačno trudna i već zna spol djeteta?!

Komentara 1

MA
matador007
09:55 08.05.2014.

Serija je i danas super,a oni nas 10 godina poslije ni najmanje ne zanimaju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije