Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOŠAO DO ZAKLJUČKA

Znao je otpočetka, a sad mu smeta! Zvonko prelomio: Nisam sitničav, ali velika je razlika u dobi

Foto: RTL Screenshot
1/8
13.05.2021.
u 19:19

Farmerica Rasema našla se pred gotovo nemogućim izborom u odabiru svojih kandidata, a Zvonko koji joj se sviđa otpočetka sada ima novi zaključak o njima.

Farmerici Rasemi od početka sezone se sviđa Zvonko, ali on sada ima nove zaključke o njihovom odnosu. Naime, nakon razočaranja koje je doživjela sa Željanom jer je bio premlad te Josipom koji je imao drugu partnericu, sa Zvonkom se činilo da je našla zajednički jezik.

Izgleda ipak kako nije sve kako se čini, u njegovom slučaju.

"Došao sam do zaključaka da što smo više zajedno, to smo dalje jedan od drugoga. Kad smo malo ozbiljniji, vidim sve veće razlike između mene i nje. I, naravno, konačno i dob. Nisam sitničav, ali između nas je velika razlika", kazao je Zvonko za RTL, a ona je istaknula da mu se jako sviđa što je romantičan i pristojan.

Foto: RTL Screenshot

"Ja volim ići u planine i sad kad bih zamislio da idem s njom na Sljeme nedjeljom, ja se popnem za sat vremena, a nju ne mogu staviti u ranac. Ona to ne može izdržati", dao je primjer kandidat.

Podsjetimo, bliži se završnica 13. sezone showa Ljubav je na selu, a neočekivanih obrata nije nedostajalo. . Šokantno je bilo na farmi kod Raseme koja je shvatila da njezin farmer Josip ima partnericu.

"Josipe, da ti nisi slučajno zauzet?" pitala je Rasema.

"Trenutačno još ne, ali moglo bi se desiti. Ja se nikome nisam obećao. Svakome dajem prostora za njegovu šansu. Kad budem zauzet, sigurno neću ovdje biti", rekao je Josip, a Rasema mu je rekla da je mogao biti iskren prema njoj i držati se nje, a ne koristiti je kao ''propusnicu'' da upozna druge žene.

 "Ja imam svoje izvore koji mi prenose preko interneta", rekla je Rasema te priznala Josipu kako ju je jako povrijedio. Josip se branio da joj nije ništa obećao, a zatim ipak priznao.

 "Evo, pred svima, javno – istina je!" rekao je na kraju Josip, a Rasema mu je zahvalila na iskrenosti.  "Biti zauzet ili biti s nekim nije ista stvar", rekao je Josip, no Rasema kaže da njoj jest. "Ja ne bih tuđe uzela."

VIDEO Pogledajte naš podcast s Albinom Grčič

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije