Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Scarlett JOHANSSON

Znam da sam seksi, ali ipak se često osjećam nepoželjno

Cast member Scarlett Johansson poses at the European premiere of
Foto: Pixsell
1/4
10.05.2015.
u 17:00

Kaže da voli opasne scene nabrijane adrenalinom i zato joj je žao što ih je u "Osvetnicima 2" morala prepustiti svojim dvojnicama jer je tijekom snimanja filma bila trudna

Film "Osvetnici 2: Vladavina Ultrona" nastavak je megapopularnih "Osvetnika" koji su inspirirani Marvelovim stripom, a u prvom tjednu prikazivanja ostvario je rekordnu zaradu na kinoblagajnama.

Naime, samo u tjedan dana prikazivanja "Osvetnici 2" zaradili su 191 milijun dolara, a dio zasluga za uspjeh filma o superherojima svih vremena pripada i glumici Scarlett Johansson koju u filmu gledamo kao superjunakinju Crnu Udovicu.

– Drago mi je što se ljudima film sviđa i što su reakcije pozitivne, to je uvijek olakšanje za cijelu filmsku ekipu i znak da smo dobro obavili posao – kazala je Scarlett.

Ulogu superjunakinje odglumila je tijekom svoje prve trudnoće, zbog čega je produkcija angažirala čak tri dvojnice lijepe Scarlett koje su odigrale neke opasnije scene.

– Imala sam divan tim dvojnica i kaskadera. Cure su odradile velik dio posla umjesto mene, pogotovo u opasnijim situacijama koje inače obožavam. Uvijek me veseli kad imam neku borbenu scenu ili nosim oružje – kazala je nedavno 29-godišnja glumica u jednom intervjuu. Voli osjetiti adrenalin u opasnim scenama, a kako ovaj put nije mogla odraditi taj dio posla, u produkciji su se koristili raznim trikovima kako bi Scarlett bila dio opasnih scena koje toliko voli.

– Mislim da nije preporučljivo voziti motor u trudnoći, ali ja sam to radila. Naravno, nisam vozila pravi motor, samo sam sjedila na toj brzoj jurilici, a uz pomoć efekata postigli smo da izgledam opako na motoru i da jurim jako brzo – kaže glumica koja slovi za jednu od najseksepilnijih glumica današnjice.

Magazin Esquire dva ju je puta proglasio najseksi glumicom na svijetu, a neke od njenih golišavih filmskih scena filmski stručnjaci uvrstili su među 100 najboljih seksi scena kinematografije.

Gubila uloge zbog izgleda

– Zbog svog seksi izgleda često sam i gubila uloge jer se nisam uklapala u određene profile, to mi se događalo na početku karijere – priznala je Scarlett i dodala kako se unatoč ovim laskavim titulama često ne osjeća seksi i poželjno. Dobru liniju održava vježbanjem i zdravom prehranom.

– Jedem puno povrća, a izbjegavam meso i mliječne proizvode – kazala je jednom prilikom, a upravo ovaj režim uz dojenje bio je zaslužan što je Johansson ubrzo nakon rođenja kćeri Rose u rujnu prošle godine vratila liniju kakvu je imala prije trudnoće.

– Kada sam je prvi put ugledala, bila sam jako iznenađena. U glavi sam imala sliku kako će izgledati. Naravno, ona je potpuno drugačija, jednostavno savršena – emotivno govori o svojoj kćeri koju je rodila u braku s francuskim novinarom Romainom Dauriacom.

– Majčinstvo je iscrpljujuće, ali istovremeno i divno – rekla je glumica i dodala kako bez suprugove pomoći ne bi uspijevala aktivno promovirati "Osvetnike 2" niti se posvetiti idućim filmskim projektima.

>>Gotovo je zasjenila Scarlett Johansson, ali svi pričaju o njenom 39 godina starijem dečku

Komentara 1

RI
rikavac
20:57 10.05.2015.

to si pozeljna sreco moja uvijek

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije