Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bilo je nesuglasica

Zlatan Zuhrić Zuhra otkrio u kakvim je danas odnosima sa Željkom Pervanom

Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
1/10
29.11.2020.
u 15:47

Zuhra je ipak mnogima najpoznatiji po ulozi Aljoše Kapulice u 'Večernjoj školi', projekta na kojem je suraživao s komičarom željkom Pervanom. Zbog toga su imali neke nesuglasice, a sada je odlučio progovoriti o njihovom odnosu.

Komičar i glumac, Zlatan Zuhrić Zuhra trenutačno glumi u seriji pod nazivom 'Blago nama' koja se prikazuje na RTL televiziji. Zuhra je ipak mnogima najpoznatiji po ulozi Aljoše Kapulice u 'Večernjoj školi', projekta na kojem je suraživao s komičarom željkom Pervanom. Zbog toga su imali neke nesuglasice, a sada je odlučio progovoriti o njihovom odnosu. 

- Sada smo u nekim godinama kad trebamo zaboraviti neke sitne ili krupne greške koje su se dogodile u tom razdoblju. Ja sam samo u određenim trenucima ukazivao na neke poslovne pogreške koje su se dogodile po mom nekom osobnom mišljenju, ali privatno nemam nikakvih problema s njim, naprotiv! - rekao je Zuhra za Slobodnu Dalmaciju.  

Glumac kaže kako bi volio da serija 'Blago nama' u budućnosti dobije neki nastavak, a u planu mu je nastaviti i s izvođenjem predstave 'Ocat i sin' koju igra s Tinom Sedlarom, no za to kaže, će mora pričekati kraj pandemije. 

Komentara 3

AP
ante_pustinjak
16:21 29.11.2020.

i ovaj je već počeo iskakati iz paštete! nikad se on neće primaknuti pervanu glede humora. kod njega je to sve već viđeno, otrcano i blijedo!

Avatar Anemija_talasemijaEU-bekrija
Anemija_talasemijaEU-bekrija
22:16 29.11.2020.

Odlican komicar , ali ni blizu Pervanu , sto je dokazao Pervan nakon razlaza , da je ipak mastermind svega ipak bio Pervan , samo sto za razliku od Pervana , Zuhra se gura i iskace iz pastete , dok su Pervanu mnoga vrata zatvorena , zato sto je vjernik , Hrvat , domoljub , nikad nece na RTL dobit emisiju kao musliman Zuhra

DU
Deleted user
18:33 29.11.2020.

Izreka u SAD da neminovno dođe vrijeme kad se posvade poslovni partneri... U ovom slučaju, još postoji i moment ego-sudara, osim novca kao notornog razloga sukoba.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije