Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tvrd orah

Životinje u borbi protiv vlasti

Tvrd orah 2
Foto: Promo
1/2
16.09.2017.
u 09:09

Još tvrđi i još luđi crtić o vjeverici Surly, njegovim prijateljima i borbi protiv gradonačelnika koji želi izgraditi zabavni park te na taj način uništiti njihov park i dom

Surly i Buddy ponovno nam stižu u uzbudljivom nastavku animiranog hita iz 2014. Životinje saznaju da zli gradonačelnik namjerava uništiti park Liberty i umjesto njega izgraditi zabavni park. Moraju brzo nešto smisliti kako bi ga zaustavili prije nego što zauvijek ostanu bez svog utočišta.

Još tvrđi, još luđi crtić počinje s vjevericom Surlyjem, mopsom po imenu Precious i štakorom Buddyjem, koji žive u nedavno zatvorenoj trgovini orašastih plodova. Hrane ima u obilju i život je lijep sve dok ne dođe do eksplozije u trgovini. Nakon neuspješne potrage za hranom u gradu, Surly se vraća u park Liberty. Andie je sretna što sve životinje ponovo žive zajedno u parku, kako je to i zamislila majka priroda.

No Surly, Andie i ostale životinje saznaju kako gradonačelnik Muldoon, najpokvareniji političar u Oaktonu ima drukčije planove za njihov park. Iz svog ureda na vrhu zgrade on ne vidi prekrasan park nego vrhunsko zemljište koje ne donosi profit. Na konferenciji za novinare gradonačelnik najavljuje da će park biti pretvoren u Libertyland. Tko želi običan park kad može imati zabavni park? Gradonačelnikova razmažena kći Heather već zamišlja rasplesanu šećernu vatu, a njezin francuski buldog Frankie stigao je u grad.

Surly vodi životinje u borbu protiv gradonačelnikovih građevinskih radnika i njihovih divovskih strojeva. Zajedničkim snagama uspijevaju ih barem privremeno zaustaviti. Dok slave svoju pobjedu, gradonačelnik kuje nove planove. 

Skupina agresivnih istrebljivača životinja koju vodi zli Gunther juri kroz park i uništava sve na vidiku. Heather otima Precious, a Surly i Buddy kreću u smionu pustolovinu kako bi je spasili. Na svom putu suočavaju se s opasnim gospodinom Fengom, opakim gradskim mišem sa smrtonosnim vještinama kung fua. Kako se približava otvorenje zabavnog parka, životinje se moraju udružiti kako bi spasile Precious, zaustavile gradonačelnika i spasile park Liberty jednom zauvijek!

“Kada sam angažiran kao scenarist i redatelj na filmu ‘Tvrd orah 2’, želio sam snimiti film koji će biti veći hit i smješniji od prvog i mislim da smo definitivno postigli taj cilj. Rad na tom filmu omogućio mi je da surađujem s timom nevjerojatnih umjetnika diljem svijeta. Na stvaranju likova, setova, animacije, rekvizita, glazbe i drugih elemenata filma radilo je više od 150 umjetnika tijekom dvije godine. Film je odličan i odaje počast umjetnicima koji su na njemu radili”, rekao je Cal Brunker. “Imao sam sreće i što sam radio s nevjerojatno talentiranom i duhovitom glumačkom postavom. Kombinacija starih i novih likova učinila je ovaj film jako zabavnim. ‘Tvrd orah 2’ želi nas zabaviti, ali i prenijeti veoma važnu poruku. Životinje shvaćaju da mogu postići bilo što ako zanemare različitosti i surađuju. Kao što kaže gospodin Feng: ‘Zajedno smo u ovome!’”

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije