Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 34
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Život na vagi

Dorian i Manuela u finalu se bore sa Sarom i Josipom za 150 tisuća kuna!

Foto: RTL
1/4
15.12.2017.
u 22:05

Tako su se Josipu i Sari pridružili Dorian i Manuela, koji će se u finalu boriti za 150 tisuća kuna, dok se svi drugi natjecatelji mogu boriti za 50 tisuća kuna.

Sedmero kandidata je na posljednjem vaganju u showu "Život na vagi", a Marijana im je otkrila da ih u finale ide četvero, što znači da uz Josipa i Saru još dvoje kandidata ima priliku boriti se za 150 tisuća kuna.

O prolasku odlučuje isključivo crvena linija, što znači da u finale ide dvoje koji će se naći iznad linije, naravno u slučaju da Sara i Josip na vagi nemaju plus od dva kilograma, koji znače automatsku diskvalifikaciju.

Sara prva ide na vagu, a manjak od 2,2 kg potvrđuje njezin ulazak u finale. Josip ide na vaganje sa željom da sa 103,1 kg padne ispod 100 jer mu je to bila misija od ulaska u kuću. Njegova vaga pokazala je fantastičnih 6,6 kilograma manje. Manuela, koja je bila sljedeća na vaganju, izgubila je 3,1 kg, što je 3,3% od njezine ukupne težine. Tomislavova vaga pokazala je 3,3 kg manje, što je u postotku 2,3. Siniša je izgubio 2,8 kilograma, odnosno izgubio je 1,9% svoje težine, što nije bilo dovoljno za ulazak u finale. Dorian je izgubio 6,1 kilogram, i to isključivo hodajući kilometrima oko kuće. S postotkom 4,6 postao je treći finalist.

Posljednja je šansu za ulazak u finale imala Jelena. Iako su gotovo svi bili uvjereni da će Jelena biti finalistica, ona je u posljednjem tjednu izgubila samo 1,1 kilogram, što nije bilo dovoljno za ulazak u finale.

Tako su se Josipu i Sari pridružili Dorian i Manuela, koji će se u finalu boriti za 150 tisuća kuna, dok se svi drugi natjecatelji mogu boriti za 50 tisuća kuna. Veliko finale druge sezone „Života na vagi“ na programu RTL-a je u subotu u 20 sati!

1/36

 

Komentara 2

SA
sasavt
22:32 15.12.2017.

koja glupost. lik se naguto vode i sad ostvario kao veliki gubitak od zadnjeg vaganja. pa sta ne mjerite gubitak kilaze od ulaska u kuću pa nek onda taktiziraju. ovak ispala cura koja je izgubila preko 30% kilaže.

MG
Mariam_Griffith
08:17 16.12.2017.

Ja sam u osnovi napraviti oko 6-8 tisuća dolara svaki mjesec za slobodne poslove koje radim kod kuće. Za svakoga tko je spreman obaviti jednostavan posao od samo 2 sata do 5 sati dnevno iz dnevne sobe i istovremeno ostvariti dragocjeni prihod ... Tada je 0vo radna prilika za vas ... Za više detalja .... >>>>>>>>>>> www.BuzzCash3.Com

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije