Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sretne vijesti!

Život mu je obilježila velika tragedija, a sada je pred njim uloga života

Foto: Davorin Višnjić/PIXSELL
1/5
25.09.2019.
u 09:55

Marijo Možnik i njegova supruga Marija imaju razloga za slavlje. Ove će se zime prvi put okušati u roditeljskoj ulozi.

Bivši gimnastičar Marijo Možnik trenutačno proživljava najsretnije trenutke svog života. Naime, njegova supruga Marija uskoro bi na svijet trebala donijeti njihovo prvo dijete. Viša medicinska sestra trenutačno je u sedmom mjesecu trudnoće pa će beba na svijet stići već ove zime, piše Story.

Par je u bračnu luku uplovio u listopadu prošle godine u crkvi svete Katarine nakon sedam godina veze, a prinova će im biti najljepši mogući dar za prvu godišnjicu braka.

Iza Marija je plodonosna sportska karijera, a najveći uspjeh mu je zlato 2015. godine na Europskom prvenstvu u Montpellieru. Svaki svoj uspjeh posvećivao je svojem bratu Dariju, također gimnastičaru, koji je preminuo u 22. godini zbog fibroze srčanog mišića.

– Svaki veliki rezultat mi je prilika da kažem: "Ja sam imao brata. Nadam se da je ovo vidio" – istaknuo je svojedobno Možnik ne krijući da bi jednog dana, kad će imati vlastitu djecu, htio da oni imaju što više braće i sestara.

Možnik se u svibnju ove godine oprostio od profesionalne karijere, doktorirao je na Kineziološkom fakultetu, a nedugo nakon toga odlučio se i aktivnije uključiti u politiku.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije