Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Život na vagi

'Život mi se sveo na spavanje i jedenje iz dosade, a nikako se ne mogu pokrenuti'

Život na vagi
Foto: RTL
1/4
09.09.2018.
u 16:34

Mladoj 25-godišnjoj Marti Šolić iz Senja najveći problem predstavlja njezinih 161 kilogram zbog čega ne može postati policajka ili vojnikinja, što bi silno željela

Nova sezona RTL-ova showa "Život na vagi" počinje 15. rujna od 20 sati i 16. rujna od 19.35. Najavljeno je kako nas ove sezone očekuju nikad teži kandidati, koji su već u prvom tjednu skinuli više kilograma nego kandidati prošle sezone. Danas predstavljamo dvoje kandidata:

Ime: Marta
Prezime: Šolić
Mjesto: Senj
Godine: 25
Kilogrami: 161

Foto: Marko Lukunić/Pixsell

Mladoj 25-godišnjoj Marti Šolić iz Senja najveći problem predstavlja njezinih 161 kilogram zbog čega ne može postati policajka ili vojnikinja, što bi silno željela. Zbog prevelike težine, bivša rukometašica morala je prekinuti baviti se sportom jer, objašnjava, nije mogla pratiti tempo ostatka ekipe, a što joj je, priznaje, najveća žrtva u životu koju je morala podnijeti. 'Kvaliteta života mi je trenutačno nikakva. Život mi se sveo na spavanje i jedenje iz dosade, a nikako se ne mogu pokrenuti', kazala je Marta, dodavši da bi joj najveće ostvarenje bilo skidanje viška kilograma te da se jednog dana uda i osnuje svoju malu obitelj. 'San mi je otići normalno na plažu i skinuti se u kupaći. San mi je normalno prošetati po ulici a da me nitko ne gleda s podsmijehom i napokon pronaći vjenčanicu kakvu želim', otkrila je Marta.

Senkinja je, otkriva, oduvijek bila bucka, a kilogrami su joj se počeli nakupljati u pubertetu, no tada si sama nije željela pomoći. Sada je, kaže, shvatila da mora napraviti nešto za sebe, a ponajprije za svoje zdravlje. 'Želim promjenu, želim se osjećati kao sretna žena jer se najviše bojim da neću moći imati djecu i da nikad neću biti sretna osoba ako ne skinem kilograme.'

Ime: Mario
Prezime: Mandić
Mjesto: Zagreb
Godine: 26
Kilogrami: 170

Foto: Marko Lukunić/Pixsell

Mario Mandić iz Zagreba ima samo jedan san - postati profesionalni vatrogasac. Taj 26-godišnji prodavač, koji ima 170 kilograma, već 15 godina u slobodno vrijeme radi kao dobrovoljni vatrogasac, a glavna mu je motivacija za prijavu u show bila ta što hobi želi pretvoriti u posao. 'Moj višak kilograma me koči u mnogočemu, ne mogu se opustiti, a svi, pa i ja, šale se na račun moje debljine', kaže Mario kojem su njegova supruga i djeca jedino svjetlo u životu.

Mario, inače zapovjednik DVD-a Sesvetski Kraljevec, priznaje da je imao jedno kratko razdoblje kada je bio zadovoljan svojom težinom, no to je trajalo samo godinu dana. 'Mislim da sam se počeo debljati kada sam se oženio i dobio dijete. Kad je žena bila trudna, dobio sam 25 kilograma i onda se samo nastavilo. Kad je došlo drugo dijete, ponovno sam počeo dobivati kilograme i nikako da stanem. Jednostavno se nisam snašao u svemu tome i zaboravio sam na sebe', prepričava Mario. Kaže da zna kako bi se, kada bi skinuo kilograme koji mu smetaju, više mogao posvetiti svojoj djeci i zajedničkoj igri, a i napokon bi upisao školu za vatrogasce.

>> Ovo su najveće hrvatske zavodnice

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar taqa
taqa
17:49 09.09.2018.

Izgleda da pate od sindroma virenja nogu iz frižidera u kasne ure. I začas se pretvoriš u debelo bure.

MA
malena1983
18:28 09.09.2018.

Vjerojatno sam jako ograničena, ali nikako mi nije jasno kako se dotični mladi gospodin koji ima tek 25 god udebljao 25 kg dok mu je žena bila trudna.. ja čekam bebu, i nitko od mojih se ne deblja. Stvar je samo u glavi i frižideru. Toliko mladi a toliko pretili, to je tužno. I kad prijeđu određenu točku, povratak je težak.

MU
mulag
17:08 09.09.2018.

a ko te financira da mi je znati

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije