Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kao blizanke

Živi u njenoj sjeni! Jeste li znali da J.Lo ima sestru? Iznenadit će vas kako izgleda

Jennifer Lopez
Foto: Instagram
1/13
12.02.2021.
u 12:18

A mnogi ne mogu ne primijetiti da sliče jedna drugoj. Na posljednjoj fotografiji koju je Lynda objavila oči i pogled odaju da su poput blizanki.

Slavna pjevačica, glumica, Jennifer Lopez ima sestru! Mnogi fanovi pjevačice i ne znaju da je u rodu s novinarkom i producenticom na kanalu ABC.

Dok se Jennifer devedesetih godina usredotočila na svoju glazbenu karijeru, Lynda Lopez se posvetila televizijskom novinarstvu. Vodila je i zabavni program, a jednom je ugostila i svoju sestru, no ostala je profesionalna, pa se nije primjećivalo da su u rodu. Često dijele zajedničke fotografije na društvenoj mreži i ističu kako su ponosne jedna na drugu. 

Foto: reuters

A mnogi ne mogu ne primijetiti da sliče jedna drugoj. Na posljednjoj fotografiji koju je Lynda objavila oči i pogled odaju da su poput blizanki. 

Lynda je 2008. rodila kći Lucie  koju je dobila s tadašnjim dečkom Adamom Godfriedom. Par je uskoro prekinuo, a ona je postala samohrana majka, zbog čega je Jennifer vrlo ponosna na sestru. Lynda i Jennifer imaju još jednu stariju sestru Leslie. Bavila se opernim pjevanjem, a trenutačno je kućanica i brine o obitelji. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije