Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Pogrešan čovjek'

Žive na dvije adrese, a Jelena otkriva i zašto njen bivši nije došao na premijeru

Foto: Luka Stanzl/Pixsell
1/6
06.09.2018.
u 08:27

Pitala sam ga želi li doći, a on je rekao da smo dva tjedna u Beogradu i da dijete treba mamu ili tatu pokraj sebe, kaže Veljača

Serija "Pogrešan čovjek" autorice i producentice Jelene Veljače predstavljena je i u Beogradu. Prije nekoliko dana Jelena i njen suprug Dražen Čuček objavili su kako se razvode nakon tri godine braka u kojem su dobili kći Lenu.

Iako više nisu u braku i dalje zajedno odgajaju svoju kći, a zajedno i dalje rade i to u seriji "Pogrešan čovjek" zbog čijeg snimanja je cijela obitelj Veljača – Čuček preselila u Beograd.

O odnosu s bivšim suprugom Jelena je pričala za Blic.

– Mi živimo u dva stana u Beogradu. Ja se uvijek nadam da dvoje ljudi i kada prestane ljubavna priča mogu ostati u prijateljskim odnosima, a posebno kada imaju dijete. Shvaćam kako ponekad to nije moguće, ne osuđujem, razumijem. U Hrvatskoj postoji narodna izreka: “Nitko nije prorok u svom selu”, odnosno, ne znaš što će se dogoditi u životu. Imala sam sreće da sam se udala za čovjeka s kojim imam fantastičan odnos i koji je ravnopravan u roditeljstvu, što je u ovoj regiji vrlo rijetko. Rastavljeni očevi uzmu dijete svakog drugog vikenda i odvedu ga svojoj majci. Ja sam zahvalna jer  to nije slučaj kod mene. Sve pohvale  imam za svojeg muža – rekla je Jelena.

Dražen nije došao na beogradsku premijeru serije koja na RTL-u s emitiranjem starta 16. rujna, bio je to, kaže Jelena, njegov odabir. Ostao je kod kuće čuvati njihovu kćer.

– On je osoba koja nije od velikih događaja, ne ide na crveni tepih. Pitala sam ga želi li doći, a on je rekao da smo dva tjedna u Beogradu i da dijete treba mamu ili tatu pokraj sebe. Rekao mi je idi ti. Važnije je da ti budeš tamo. Jako je lijepo što je ostao s njom – izjavila je glumica. 

Pogledajte koje su turske sapunice bile najgledanije

Komentara 49

BU
Budak
08:40 06.09.2018.

Jugoslavenski mediji propagiraju promisknu famfulju. “Hrvatska” kultura čvrsto je u rukama dijece komunista i nekad vladajući manjina. Njihovi uradci (a la Frljić) nikakvu vrijednost nemaju ali “njihovi” mediji taj drek dižu u nebesa. Sišu enormne iznose iz hrvatskog proračuna (to im dijele njihova bratija na vlasti) i tako parazitiraju na grbači hrvatskog naroda kojeg još i vrijeđaju i ismijavaju (vidi prostitutkin komentar o reprezentaciji). Hitna deratizacija.

NE
nemanatrag
09:10 06.09.2018.

Ne znam tko je blesaviji u ovoj priči...ova koja intimu svoju krčmi kao da je kuhani kukuruz ili salama, novine koje ovu bljuvotinu prenose ili ja koji ovo čitam!?

RZ
Rob Zidovi
09:00 06.09.2018.

Tko je i što je ona???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije