Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tko se time šali?

Živ i zdrav: Internet preplavile lažne vijesti o smrti Bon Jovija

jon bon jovi (1)
Hrvoje Jelavić/Pixsell
20.12.2011.
u 09:57

Vijest je bila samo loša kopija vijesti Los Angeles Timesa iz 2009. kada su objavili da je umro kralj popa Michael Jackson

Internetski portali sinoć su bili preplavljeni informacijom da je na turneji u New Jerseyju umro Jon Bon Jovi. No odmah se oglasio pjevač objavivši na svojoj službenoj Facebook-stranici i Twitteru fotografiju na kojoj drži papir s natpisom "Nebo jako sliči New Jerseyju", a na papiru je bio napisan i jučerašnji datum.

Vijest je bila samo loša kopija vijesti Los Angeles Timesa iz 2009. kada su objavili da je umro kralj popa Michael Jackson.

Ključne riječi

Komentara 3

AR
ana.rimbaud
12:39 20.12.2011.

Jona Bon Jovija. Bon Jovi je band.

KA
karambita
15:49 20.12.2011.

Ti ispod, ajde umij se i ne trabunjaj kad nemas pojma....band je dobio ime po Bon Joviju

LI
liliZG
09:39 22.12.2011.

Ti ispod, žena ispod tebe ima pravo jer Bon Jovi je bend koji je dobio ime po Jon Bon Joviu njihovom frontmenu, .............ali nema veze to samo znači da si vjerojatno jako mlad i bio si beba 80-ih i90-ih kada je bend bio u punom zamahu.......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije