Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BRITAIN'S GOT TALENT

Žiri ostao u šoku nakon nastupa stidljive bakice

Jenny Darren
Foto: ITV/Screenshot
1/6
24.04.2018.
u 11:35

Gospođa iz Birminghama možda je iznenadila žiri, no nije slučajno tako dobro pjevala. Jenny se glazbom bavi punih 55 godina, budući da je počela kad joj je bilo samo 12 godina. Uz legendarne australske rockere AC/DC nastupala je na jednoj turneji kao vokal, a izdala je i četiri albuma.

Nakon što je iluzionist Marc Spelmann u prvoj epizodi ovogodišnje sezone showa Britain's Got Talent oduševio gledatelje i žiri, slično se dogodilo i u drugoj epizodi, zahvaljujući nastupu pjevačice Jenny Darren (68). Gospođa je pomalo stidljivo došla na pozornicu i rekla kako bi željela pobijediti, no onda je krenuo pravi show.

Skinula je sa sebe haljinu i majicu i ostala u kožnoj rockerskoj haljini i topu. Uslijedili su prvi taktovi bezvremenskog klasika "Highway To Hell" grupe AC/DC, a Jenny je izvedbom sve digla na noge. Članovi žirija predvođeni Simonom Cowellom ostali su u šoku, no vrlo brzo su skočili na noge, baš kao i publika.

 - Ti si velika tigrica, zar ne - rekao je oduševljeni Simon i dodao kako je od nje očekivao nekakvu poeziju i nije se nadao da će dobiti punokrvni rock.

Gospođa iz Birminghama možda je iznenadila žiri, no nije slučajno tako dobro pjevala. Jenny se glazbom bavi punih 55 godina, budući da je počela kad joj je bilo samo 12 godina. Uz legendarne australske rockere AC/DC nastupala je na jednoj turneji kao vokal, a izdala je i četiri albuma. Zanimljivo je da je na jednom albumu pjevala i pjesmu "Heartbreaker", koju je kasnije snimila i američka pjevačica Pat Benatar. Dobro poznata pjesma bila je broj 1 hit u mnogim zemljama.

Jenny je posljednjih godina sa svojim bendom Ladykillers pjevala nešto blaži repretoar, no prije dvije godine vratila se rocku, a ove godine namjerava izdati novi album, na kojem će ponovno pjevati i "Heartbreaker". Možda joj nastup na showu Britain's Got Talent donese novu karijeru na pragu osmog desetljeća života.

Komentara 2

TR
trabant7
07:31 25.04.2018.

Kako je ta fajfala.

NE
Nepoželjna
11:45 25.04.2018.

Al se bakica razbacala :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije