Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poslije korone

Žiri '3,2,1-kuhaj!' vratio se na posao, a Pažanin je na svima primijetio jednu promjenu

Foto: RTL
1/4
09.06.2020.
u 23:15

Nakon duže pauze snimanja su sada nastavljena u Jadran filmu i ove sezone će Željka Klemenčić i Ivan Pažanin voditi timove, a Tomislav Špiček će biti predsjednik žirija.

Tri mjeseca su prošla otkako je korona virus zaustavio snimanje RTL-ovog kulinarskog showa "3,2,1 - kuhaj!". Nakon duže pauze snimanja su sada nastavljena u Jadran filmu i ove sezone će Željka Klemenčić i Ivan Pažanin voditi timove, a Tomislav Špiček će biti predsjednik žirija. Iz produkcije kažu kako se na snimanju pridržavaju svih epidemioloških mjera i preporuka stožera; drži se razmak i ekipa na setu nosi maske i rukavice te redovito dezinficiraju ruku.

1/37

Ivan Pažanin jedva je čekao povratak na snimanje, a primijetio je i jednu promjenu kod svih kada su se vratili na set. - Svi smo sretni što smo opet zajedno, dobro uigrana ekipa je u akciji, ali svi smo se vratili nešto punašniji, tako da sad radimo zapravo na tom da izgubimo koji kilogram - poručuje. Tijekom perioda u karanteni i članovi žirija su dosta kuhali, ali kuhali su i kandidati i usavršavali su svoje kulinarske sposobnosti.

- U ova dva mjeseca svi smo bili dosta doma i čini mi se da se puno kuhalo. Sigurno su i kandidati imali priliku dodatno se time baviti, ali nisam sigurna jesu li iskoristili tu priliku jer ih još nismo sve upoznali - rekla je Željka Klemenčić. Popularni Špiček kaže kako mu je sa seta najviše nedostajala turska kava tete Zlate i veseli se što opet radi sa Željkom i Ivanom.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije