Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GLUMAC UPOZORIO

Zijah Sokolović o borbi s koronom: 'Za jednu noć promijenila se svakodnevica. Nosite maske!'

Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL
1/4
11.11.2020.
u 19:38

Prošao sam infektivnu kliniku, intenzivnu njegu i smješten sam u bolnicu. Tu sam proveo 15 dana. Jučer sam otpušten iz bolnice, trenutno sam u kućnoj izolaciji, kazao je Sokolović i zahvalio se osoblju beogradske bolnice dr. Dragiša Mišović kao i "požrtvovanim i veselim medicinskim sestrama" za koje je rekao da su suvremeni robovi današnjice.

Glumac Zijah Sokolović pušten je iz bolnice gdje se proteklih 15 dana liječio od koronavirusa. U priopćenju za medije ispričao da je bio na infektivnom odjelu i intenzivnoj njezi te je zamolio sve da nose maske i čuvaju se. Zahvalio se svima koji su na bilo koji način iskazali brigu i interes za njegovo zdravstveno stanje.

- Za jednu noć promijenila se svakodnevica. Prošao sam infektivnu kliniku, intenzivnu njegu i smješten sam u bolnicu. Tu sam proveo 15 dana. Jučer sam otpušten iz bolnice, trenutno sam u kućnoj izolaciji, kazao je Sokolović i zahvalio se osoblju beogradske bolnice dr. Dragiša Mišović kao i "požrtvovanim i veselim medicinskim sestrama" za koje je rekao da su suvremeni robovi današnjice.

1/5

- Sada razmišljam, šta sam nepovratno izgubio koronom, šta sam zagubio, a mogu povratiti i što sve trebam ponovno naći , a da ne zaboravim. Molim vas, nosite maske. Do kazališta, do predstave, do glumca", zaključio je glumac.

Podsjetimo, Sokolović je prije dvije godina na Brijunima odigrao svoju legendarnu monodramu “Glumac je... glumac je... je glumac”, koja je tada slavila nevjerojatnih 40 godina neprekidnog igranja i te iste godine je obilježio svojih 50 godina na glumačkoj sceni i tada nam je u razgovoru rekao: 

- U kazalištu, u životu glumca, ne postoji vrijeme kroz koje se može ostarjeti. Glumci ne stare! Pero Kvrgić nikad nije ostario. Glumac u jednoj predstavi može igrati lik koji ima 80 godina, a u sljedećem trenutku ili u drugom činu, taj isti lik s 30 godina. Kako bi bilo lijepo kad bi se to moglo i u stvarnom životu. Ali, eto, može se samo u kazalištu i u glumi. A glumac, doduše, s vremenom malo teže pamti tekst, ponekad i u kazalištu nešto mora biti i teško.

 

Ključne riječi

Komentara 5

MU
Muncimir
20:20 11.11.2020.

I Corona se iskorištava za propagandu “bratstva i jedinstva”. Nisu mogli pitati Covid bolesnika iz Danske? Ako nestane opet wc-papira VL je prava alternativa ...

LU
Lukeruk
20:11 11.11.2020.

Jugo smeće

BE
berija
19:48 11.11.2020.

Evo, baš zato što on to kaže, stavio sam masku. Ne samo masku, rukavice i kondom! Sramotno je da prenosite pozive nekakvih "javnih" osoba na poštivanje ili nepoštivanje mjera koje su propisane nakon konzultacija sa stručnjacima. Boli me briga što govore ovi likovi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije