Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOBRA REAKCIJA LIJEČNIKA

Zijah Sokolović nakon borbe za život otpušten s bolničkog liječenja: 'Nadam se da će sve biti dobro'

Foto: Duško Marušić/Pixsell
1/6
26.02.2021.
u 17:32

Iz Dječjeg pozorišta Republike Srpske navode da je publika sinoć bila uskraćena da svojim aplauzom na premijeri zahvali Sokoloviću za divnu predstavu "Djevojčica i drvo", koju je režirao, jer je zbog srčanih tegoba hospitaliziran na UKC Srpske.

Poznati bosanskohercegovački glumac i redatelj Zijah Sokolović (70) danas je, zahvaljujući blagovremenoj intervenciji liječnika Univerzitetskog kliničkog centra (UKC) Srpske, otpušten sa bolničkog liječenja, nakon čega je u dobrom raspoloženju otputovao iz Banja Luke, piše Avaz.

Iz Dječjeg pozorišta Republike Srpske navode da je publika sinoć bila uskraćena da svojim aplauzom na premijeri zahvali Sokoloviću za divnu predstavu "Djevojčica i drvo", koju je režirao, jer je zbog srčanih tegoba hospitaliziran na UKC Srpske.

- Na terapiji sam, u toku je vizita. Nadam se da će sve biti dobro  – kratko je kazao Sokolović novinarima Avaza nakon hospitalizacije. Podsjetimo, krajem prošle godine Sokolović je prebolio koronavirus, a uspješno se oporavio u beogradskoj bolnici.

- Za jednu noć promijenila se svakodnevica. Prošao sam infektivnu kliniku, intenzivnu njegu i smješten sam u bolnicu. Tu sam proveo 15 dana. Jučer sam otpušten iz bolnice, trenutno sam u kućnoj izolaciji, kazao je Sokolović i zahvalio se osoblju beogradske bolnice dr. Dragiša Mišović kao i "požrtvovanim i veselim medicinskim sestrama" za koje je rekao da su suvremeni robovi današnjice.

- Sada razmišljam, šta sam nepovratno izgubio koronom, šta sam zagubio, a mogu povratiti i što sve trebam ponovno naći , a da ne zaboravim. Molim vas, nosite maske. Do kazališta, do predstave, do glumca, zaključio je glumac.

 

 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Prdekan za nastavu
Prdekan za nastavu
18:18 26.02.2021.

Maestro, sve najbolje!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije