Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 178
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ninina haljina

Zigman: Važnije mi je da se haljina sviđa H. Alexander

Nina Kraljić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/7
24.05.2016.
u 10:00

Stranica eurovisionhouse.nl proglasila je kreaciju Jurja Zigmana najlošijom na Eurosongu, a dizajner kaže da taj izbor ne smatra relevantnim.

Na internetskoj stranici eurovisionhouse.nl svake se godine nakon Eurosonga bira i najgora haljina ovog glazbenog natjecanja. Ove godine u glasovanju je sudjelovao 2221 posjetitelj, a njih 770 ocijenilo je haljinu koju je nosila naša predstavnica Nina Kraljić najlošijom, čime je Nina zauzela prvo mjesto u ovom odabiru.

Drugo mjesto pripalo je njemačkoj predstavnici Jamie-Lee, a treće je zauzela švicarska predstavnica Rykka. Dizajn Ninine haljine potpisuje riječki dizajner Juraj Zigman koji nam je prokomentirao ovaj izbor internetske stranice eurovisionhouse.nl.

– Meni je to presmiješno, pogotovo kad znamo da je riječ o 770 glasova publike, a svaka moja slika Nine Kraljić u toj haljini ima više od tisuću i pol lajkova na društvenim mrežama, tako da mi ovaj izbor nije mjerodavan i žao mi je što se uopće daje medijski prostor nekom samoprozvanom blogu koji broji svega 700 glasova za najlošiju haljinu. Ukratko, ne vidim smisao u tome – kazao nam je dizajner Zigman.

Na Nininoj haljini radio je zajedno sa svojim peteročlanim timom i haljina je težila 18 kilograma. Zigman je zadovoljan postignutim i ne dira ga što su posjetitelji ovog portala rekli da se haljina nije slagala s tematikom pjesme.

– Nemam potrebe komentirati ovakvu kritiku niti je smatram relevantnom. Uostalom Hilary Alexander rekla je da je to najbolja haljina na Eurosongu, a njezino mišljenje ipak mi je relevantno jer je cijenjeno u modnom svijetu, sve ostalo je komično – zaključio Zigman.

>> Nina Kraljić na prvom mjestu Eurosonga – kao najgore odjevena

Komentara 8

Avatar ankabutorac
ankabutorac
12:45 24.05.2016.

Ne shvacam kak ju nije bilo sram tu kiklju oblec...nebi ju nosila nit za sekrete cistit....

AL
Alberti
14:34 24.05.2016.

Curu se pokusava omalovaziti u svemu sto radi, da nije haljina bilo bi nesto tece. Jadno.

NB
nikola.boromisa11
11:38 26.05.2016.

Ne razumijem se u tzv.visoku modu ali znam da je ovo što si napšravio na nivou osnovnoškolca.Ovo je primjereno za skeč o Dedalu i Ikaru.Zapravo bi moja pokojna baba to uradila dok bi okapala kuruzu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije