Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nećete vjerovati

Zgodne Hrvatice se bore za njegovu naklonost! Evo kako je nekad izgledao Gospodin Savršeni

Foto: Borna Filić/PIXSELL
1/6
09.11.2018.
u 15:17

Na RTL-ovu Instagramu danas su podijelili fotke na kojima se vidi kako je Goran izgledao kad je bio mali, a vidi se da je već tada bio šarmer.

Novi reality show RTL-a starta 19. studenog, a za srce Gorana Jureneca borit će se mnoge zgodne Hrvatice.

On je odnedavno, zahvaljujući showu , poznat i kao Gospodin savršeni. Na RTL-ovu Instagramu danas su podijelili fotke na kojima se vidi kako je Goran izgledao kad je bio mali, a vidi se da je već tada bio šarmer.

 

 

No, poziranje pred kamerama i gluma nisu mu bile ni približno na listi prioriteta kad je bio mlađi. Naime, njegov san bio je postati novi Toni Kukoč.


1/21

Komentara 37

DU
Deleted user
15:35 09.11.2018.

Nece te vjerovati? Necemo vjerovati sto? Da pakistanski migrant pokusava silovat 13-o godisnju djevojcicu 200 kilometara od Zagreba? Dok nas Vecernjak "zamajava" "gospodinom savrsenim"?

MA
marijanka
15:49 09.11.2018.

Pa neznam po cemu je ovaj lik gospodin savrseni .Meini je sasvim prosjecan covjek ima puno ljepsi od njega ,ali dobro to je sou pa tko voli nek izvoli

Avatar Unclejoe
Unclejoe
15:57 09.11.2018.

Di je vijest da je srpska tajna služba uhitila i skinula do gola i maltretirala i prijetila nikoli kajkiću i zorici gregurić????? Međunarodni skandal vama nije vijest? Kd je pupovac pogođen inćunom vrištale su naslovnice, sramota vas može bit.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije