Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
osvanuli detalji

Zgodna Mamićeva snaha pohvalila se uspjehom 8-godišnjeg sina: 'Mamin ponos'

Foto: Instagram Asos
1/4
22.10.2019.
u 07:00

Zagrebačka vizažistica ovog se puta pohvalila uspjehom Tijina osmogodišnjeg sina kojeg je dobila u braku s bivšim suprugom, košarkašem Chrisom Warrenom.

Otkako se prije dvije godine udala za Marija Mamića, ekonomistica Tia Mamić, djevojački Jurčić, svoj privatni život nastoji čuvati podalje od javnosti.

S vremena na vrijeme detalji iz njezina privatnog života ipak osvanu na društvenim mrežama njezine prijateljice Lade Mitrašinović. Zagrebačka vizažistica ovog se puta pohvalila uspjehom Tijina osmogodišnjeg sina kojeg je dobila u braku s bivšim suprugom, košarkašem Chrisom Warrenom.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

– Prije svega čestitke predivnom i pametnom Dominiku na osvojenoj srebrnoj medalji na svjetskom natjecanju u matematici – Brain o brain world competition u Dubaiju. A također jedan naklon mami Tiji koja je zaslužna za to što je njezin dečkić pristojan, vrijedan i pametan. Bravo, mama. I da, to će mi biti zet – napisala je Lada na Instagramu. Ubrzo se u komentarima javila i sama Tia. – Prijateljice, hvala ti od srca! Mamin ponos najveći na svijetu! Naša bi unučad imala najcool bake na svijetu – dodala je gospođa Mamić. Inače, Tia je oduvijek bila suzdržana kada je riječ o medijima, a u jednom od rijetkih medijskih istupa progovorila je o životnim nedaćama koje su je zatekle. Rano je ostala bez majke, a život s ocem alkoholičarem ostavio je traga na njoj.

Novu šansu pružio joj je ekonomski stručnjak i političar Ljubo Jurčić koji je skrb o Tiji preuzeo nakon što je ostala bez oba roditelja. Da prebrodi rane iz djetinjstva, pomogao je i sin Zdravka Mamića, u čijem je zagrljaju pronašla svoju mirnu luku. – Najvažnije mi je u životu znati da imam partnera koji je uz mene te mi je ujedno i najbolji prijatelj. Unio mi je mir i donio osmijeh na lice svaki dan – kazala je svojedobno Tia. I Marijo iza sebe ima jedan propali brak, i to s bivšom TV voditeljicom Monikom Kravić s kojom ima dva sina. (mb)*

 

Ključne riječi

Komentara 14

Avatar dr. Evil
dr. Evil
07:32 22.10.2019.

"Najvažnije mi je u životu znati da imam partnera koji je uz mene te mi je ujedno i najbolji prijatelj." ...To je mislila i Monika.

Avatar comandante
comandante
10:29 22.10.2019.

da zagrebačka vizaštica...hahahah, raniti ću se

Avatar Glina74
Glina74
09:00 22.10.2019.

Opet jedna sa teškim dijetinjstvom ocom pijancem,radio na bauschteli dali baš svi Hrvatskoj imaju loše dijetinjstvo .Ako nije radio na Bauschteli onda je otac alkoholičar haahahahahahah

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije