Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIVŠI SURADNIK, PRIJATELJICA S FAKSA...

Žestoko su stali u Meghaninu obranu: 'U njezinoj krvi teče samo ljubav. Oduvijek je bila moćna žena'

Foto: pool/REUTERS/PIXSELL
1/13
06.03.2021.
u 19:00

Bliski prijatelji Meghan Markle (39) odlučili su na društvenim mrežama istaknuti svoju podršku vojvotkinji od Sussexa.

Dok se na račun vojvotkinje od Sussexa Meghan Markle (39) nižu optužbe s dvora, i to baš uoči velikog intervjua s Oprah Winfrey koji će se emitirati 7. ožujka u Prime Time specijalu na CBS-u, njezini najbolji prijatelji - glumica i glazbenica Janina Gavankar, producentica Lindsay Roth i vizažist Daniel Martin odlučili su progovoriti u njenu obranu. Optužbe da je zlostavljala svoje suradnike na britanskom dvoru te prema njima bila gruba, čini se, nešto je u što oni ne žele i ne mogu povjerovati pa su odlučili progovoriti o svom odnosu s Meghan.

"Meghan poznajem već 17 godina. Ona je nadasve ljubazna, snažna i otvorena žena, ali nikako nije 'nasilnica'. Svi od nas koji je poznajemo osjećamo isto - olakšanje što je konačno rekla istinu. Istina će vas osloboditi", napisala je Janina Gavankar nakon što je tajnik komunikacija i stariji član osoblja Kensintonske palače Jason Knauf, koji je radio za bivši kraljevski par, kazao kako je Meghan otjerala dva osobna asistenta iz svog kućanstva nakon što je bila nasilna prema njima.

Par je oštro odbacio optužbe te ih oslovio kao proračunati dio kampanje blaćenja čiji je temelj zavarati šireći dezinformacije. Njihovi odvjetnici izjavili su da Buckinghamska palača koristi potpuno lažne informacije prije najavljenog intervjua s poznatom voditeljicom, ali i dobrom poznanicom te susjedom slavnog para, Oprah Winfrey.

O Meghan je progovorila i njezina prijateljica Lindsay Roth. Priložila je dvije fotografije s Meghan na Instagramu - jedna kad su diplomirale na Sveučilištu Northwestern i jednu na dan Lindsayinog vjenčanja, na kojem je Markle bila djeveruša.

"Meg je uvijek bila draga i ljubazna, u njezinoj krvi teče samo ljubav. Znam da je to istina nakon 22 godine vrlo bliskog prijateljstva. Iz prve sam ruke vidjela kako se odnosi prema svojim prijateljima i njihovim obiteljima te kolegama", napisala je Roth te dodala: "Bila je ta žena dok smo zajedno bili studentice na Sveučilištu Northwestern; bila je ta žena u Los Angelesu kad je dana provodila na audicijama; bila je ta žena koja je živjela u Torontu kao Rachel Zane u "Odijelima"; bila je ta žena prije nego što ste znali da izlazi s Harryjem; bila je ta žena nakon što ste saznali da se zabavlja s Harryjem; bila je ta žena kad je postala vojvotkinja od Sussexa i još je uvijek - bez sumnje - ta ista žena danas", zaključila je Meghanina prijateljica, a nakon njezine objave stigao je komentar Meghaninog odanog vizašista Daniela Martina koji je citat kineskog filozofa Laoa Tzua posvetio Meghan.

Foto: reuters

"Budući da nije usredotočena na sebe, ljudi mogu vidjeti svjetlost u njoj. Budući da se ne hvali sobom, postaje svijetli primjer. Budući da se ne glorificira, postaje osoba koja zaslužuje. Jer ne želi ništa od svijeta, svijet je ne može nadvladati", napisao je Daniel.

Podršku joj je dao i bivši glumački partner iz serije "Odjela", Patrick Adams (39). Kanađanin je na Twitteru opisao postupke monarhije kao "toksične, arhaične i besramne" i tako priskočio u podršku prozvanoj  Meghan.

- Meghan Markle i ja smo proveli zajedno dobru polovicu desetljeća radeći zajedno na seriji "Odijela". Od prvog dana bila je entuzijastična, draga, suradljiva, darežljiva, radosna i podržavala je sve u našoj televizijskoj obitelji. Ona je ostala ta osoba i kolegica kako su slava, prestiž i moć dolazili. Oduvijek je bila moćna žena s dubokim smislom za moralnost i žestoku radnu etiku i nikada ju nije bilo strah progovoriti kako bi ju se čulo i da bi obranila sve što joj je srcu milo. Kao i ostatak svijeta, gledao sam ju kako navigira zadnjih nekoliko godina s divljenje. Zaljubila se, preselila se u novu zemlju, postala zvučno ime u obitelji poznatoj u cijelom svijetu gdje je započela težak posao pronalaska vlastitog mjesta u obiteljskoj dinamici koje se najbolje može opisati kao komplicirana, a najgore kao arhaična i toksična - oštro je završio Patrick.

Foto: Twitter

Podsjetimo, Buckinghamska palača pokrenula je istragu zbog navoda da je Meghan Markle maltretirala kraljevske pomoćnike. Vojvotkinju od Sussexa optužuju da je "otjerala" dva pomoćnika i srušila povjerenje drugog člana osoblja, bivšeg pomoćnika koji je Harryja i njegovu suprugu danas nazvao "bezobraznim nasilnicima", objavio je The Times proteklih dana, a sada je taj broj svjedočanstava narastao na barem deset bivših zaposlenika koji su voljni surađivati u razotkrivanju tretmana Meghan prema njima.

Zbog svih tvrdnji Meghan je optužila Kate Middleton (39) i Camillu Bowles Parker (73) te princa Charlesa (72) da namjerno šire priče koje ju ocrnjuju. Isprva, nitko otamo nije htio komentirani nanizane optužbe jer su se svi usredotočili na zdravstvene probleme princa Philipa (99) koji je već treći tjedan u bolnici, a nedavno je i operiran. Meghan je ranije rekla za The Times da ih Buckinghamska palača "koristi za lažno predstavljanje temeljeno na zavaravajućim i štetnim dezinformacijama" o postupanju s osobljem, nakon što su je bivši pomoćnici optužili za "emocionalnu okrutnost i manipulaciju" te da ih je tjerala na plač i ostavljala ih da se tresu od straha.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije